Inredningsdetaljer – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Inredningsdetaljer

Hej på er!

Jag tänkte att jag skulle visa er några av mina favoritdetaljer i alla rum i huset. Men eftersom vi har ett och annat rum att gå igenom så tar vi ett i taget och börjar med vardagsrummet.

Denna skålen är såklart en stor favorit eftersom jag fick den i söndags av min man i morsdag-present. Vi har alltid färsk frukt hemma och äter flera om dagen, så det ligger alltid framme så att man enkelt kan ta när man blir sugen. Nu har frukten fått en fin skål att ligga i också, så därför är detta en av mina stora favoriter och måsten i vardagsrummet.

Detta är nog mer min mans favorit och det är en tavla som jag gjort till honom. Det är en oljemålning som jag målade under en och samma sittning på ca 6 timmar.

En annan sak som man alltid finner hemma hos oss är fräscha, vackra blommor. Dock är jag verkligen ingen expert på att hålla blommor vid liv, så jag får köpa nya lite då och då. Min man brukar också överraska mig med fina rosor eller andra blomsterbuketter när det är något speciellt tillfälle eller om han bara vill visa att han tycker om mig lite extra.

Den största detaljen som jag absolut inte hade velat vara utan är våran spegel som hänger längst in i vardagsrummet. Den gör att rummet känns ännu större än vad det redan är, plus att den har så vackra detaljer i silver som passar perfekt till våran Macchiatofärg på väggarna.

Fotografier på familjen finns spridda lite överallt i huset. Jag tycker det är viktigt att framkalla och föreviga fina minnen och det finns inget bättre än att få se lyckliga stunder med sin familj lite här och där i rummet. En stor favorit för mig är denna bild på min man och son.

Sist och säkert också minst är min favorittavla. Den är rätt så liten så vi har satt upp den på ett ministaffli och ställt upp på en vägghylla i tvrummet. Det är den målningen jag är mest nöjd med och jag brukar ofta fastna med blicken på den när vi ska se på tv. På något sätt så fångar den alltid min blick och det är sånna målningar jag älskar.

Detta är nog dom främsta interiördetaljerna i vårt vardagsrum som gör vårt hem till det de är.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Ni verkar ha ett underbart vackert hem ❤️
    Dina tavlor är verkligen jätte vackra, målar du tavlor och säljer?

    Hoppas du och din fina familj mår bra ❤️