Gravid v.13 – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Gravid v.13

Ultraljudet som vi gjorde visar att datumet jag fick av min läkare stämmer ganska så exakt. Så idag går jag in i vecka 13. Illamåendet börjar avta och jag känner mig faktiskt betydligt bättre för varje dag som går och efter att jag såg den lilla plutten i magen så har jag fått en helt ny glöd och glädje för denna graviditeten och nu ser jag fram emot att få uppleva allt som har med bebisens utveckling i magen att göra.

Magen växer sakta men säkert och jag märker stora skillnader från denna graviditeten och den förra. Magen har blivit större mycket snabbare och det är som att min kropp vet hur den ska göra denna gången på något vis.

(hihi jag skulle bada i jacuzzin, därav min vackra frisyr! 😉 )

Vi har såklart en lång väg och gå jag och min lilla bebis. Hela 198 dagar kvar. Men dom första veckorna är över och det var dom som var värst när jag gick med Filip också. Så nu hoppas jag att det har vänt och att jag får börja må bättre.

Annars då? Jag har olika cravings för varje dag som går. Men något som alltid består är att jag är väldigt törstig och dricker mängder med vatten. En annan sak som jag är sugen på dagligen är te. I vanliga fall är jag en kaffedrickare men det lockar mig inte alls nu när jag är gravid. Men annars äter jag det jag är sugen på och det blir väldigt mycket mat och onyttigheter varje dag. Men jag har ändå inte lyckats gå upp mer än 1 kg ungefär. Jag väger idag 56,6 kg och det är väl kanske lite väl lite, men jag kan inte göra så mycket med det eftersom jag redan äter så mycket jag bara orkar. Men om jag känner mig och min kropp rätt så ökar jag nog snart i vikt dom kommande veckorna. Med Filip gick jag upp till 78,5 kg!

En sak som jag tänker väldigt mycket på är såklart namn. Vad ska bebisen heta? Så spännande, eller hur! 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annika

    någonting i utstrålningen säger de och jag tycker du har det! plus att magen ser ut att ligga såpass långt ner! 🙂

    lite nyfiken, trodde inte det var möjligt att ens kolla könet innan v.18-20? men det är det alltså? (absolut inget försök till att få dig att säga hur du gjort, mer bara nyfiken för jag vill själv kolla snarast möjligt!)