Den perfekta fåtöljen – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Den perfekta fåtöljen

Godmorgon!

Igår fick vi äntligen våran fåtölj som vi har väntat på i många, många veckor. Men så är det väl när man ska beställa den exakta modellen i det tyget man önskar. Den som väntar på något gott..

Jag var lite orolig för om färgen skulle passa eftersom vi har väldigt många bruna nyanser i vårt hem. Men den smälte in superbra och vi kunde inte varit mer nöjda med resultatet!

Den har väldigt snygga detaljer som passar våran stil perfekt och förutom att den är snygg så är den även väldigt skön att sitta i. Det var någonting som vi hade väldigt svårt att hitta när vi var på jakt efter en ny fåtölj – att den skulle vara både snygg och skön.

Sen har den en till liten suverän överraskning – den är praktisk också och har förvaringsutrymme i fotpallen.

Det var väldigt bra för oss, för om det är någonting som vi har lite av än så länge så är det förvaringsutrymmen. I denna pallen kan man ha lite böcker och saker som hör till när man ska sitta i fåtöljen och slappa av.

Vi är jättenöjda med fåtöljen och nu kan vi äntligen börja leta möbler som ska höra den till. Jag vill ha en Shepheardkudde och en fin och mysig filt i fåtöljen. Och sen måste vi ju pynta runt fåtöljen med ett litet bord, lampa och möjligen ett par horn ovanför på väggen blandat med lite tavlor och fotografier. Sen har vi ett rätt så fult vitt element jämte fåtöljen som jag gärna skulle byta ut mot ett mer modernt, exklusivt element med stil. Jag hittade lite fina uppvärmningsmöjligheter på Cleverheating och tror att vi kommer gå för ett element som går i samma färg som väggen istället för vitt. M vill också ha en liten hylla som han kan ha böcker på, så vi får helt enkelt se hur vi möblerar denna lilla hörnan framöver.

Ni kan ju gissa vad jag ska göra nu? Leta möbler på internet såklart! 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ditte

    Jättesnygg fåtölj! Jag har haft en liknande och den var helt underbar. Vad gäller “fula element” så finns det så fina elementskydd att beställa och man kan göra helt egen design. Praktiskt dessutom och elementen, som ju sällan är snygga, synd inte. Givetvis väljer man trä eller material själv. Kanske något för er…
    Kul att leta möbler som passar till fåtöljen. Just firman Newport har en hel del i den stilen.
    Roligt att fälja hur det blir i rummet.