Kärleken växer – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Kärleken växer

Nu vart det snart dags för dejt med min man och jag börjar känna hur det nästan pirrar i kroppen. Jag är inte nervös, men jag är kär, lycklig och förväntansfull på dagen. Det är en fantastisk känsla att känna så starkt för en annan person och jag känner en enorm tacksamhet, dagligen, för att jag mött mannen i mitt liv!

Många träffar inte kärleken i livet över huvud taget och tyvärr är det många som träffar fel person och skiljer sig när dom kommit på att det inte var helt rätt. Jag dejtade vilt när jag var yngre och trodde att många killar var rätt för mig ska jag erkänna, men det var inte fören jag såg min man för första gången som jag kände att det här var kärlek på riktigt.

Det fanns inte en tvekan alls när jag såg M för första gången. Jag föll pladask och vi har varit oskiljaktiga sen första dagen vi träffades och sen den dagen så har allting gått väldigt fort. Men är det rätt så är det och då finns det ingenting att vänta på. Visst, vi har redan rest en massa, förlovat oss, gift oss, byggt hus, skaffat barn, är gravida med barn nummer två.. och sen då? Jo, sen har vi hela livet framför oss och kärleken växer sig bara starkare och starkare för varje sekund som går! <3

Det är så underbart att M är som han är. Han visar dagligen för mig att han är helt rätt för mig och han överbevisar mig gång på gång att vi är varandras soulmates och jag tror seriöst inte att jag skulle klara mig en dag utan honom. Han förstår mig oavsett vilket humör jag är på. Om jag är arg så lugnar han mig, är jag ledsen så tröstar han och om jag är glad så gör han mig ännu gladare. Han hjälper mig när jag har det svårt och han lyfter mig ännu högre när jag har det bra. Det finns ingenting jag skulle vilja ändra på och jag hoppas av hela mitt hjärta och hela min kropp och själ att det kommer förbli så här resten av livet.

Nä nu måste jag piffa på sminket och göra mig fin innan M kommer och hämtar oss. Ååå så mysigt det ska bli! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ditte

  Mysigt med en date med din man. Blir det månne Teatercafén. Minns detta som en romantisk plats för en date. Härlig miljö i alla fall.
  Njut och jag önskar er en fin kväll.

 2. Amanda

  Åh jag önskar också att jag träffar mannen i mitt liv men just nu är jag inte redo. Jag har varit singel i snart 14 månader efter 3 relationer efter varandra sedan jag var tonåring och fyller 25 i maj. Men när hjärtat är redo, då hoppas jag också på en stark stark kärlek

  1. susannajungblom
   oslofru

   Jag förstår hur du tänker Amanda! 🙂 jag var inte heller ute efter ett förhållande, utan njöt livet som singel och var nöjd som det var. Men så fort jag såg min man för första gången så sa det bara klick! Äkta kärlek kan man inte bestämma över 😉 hoppas du träffar mannen i ditt liv plötsligt en dag när du minst anar det! Hihi, kram

 3. Karin

  Visst är det härligt när det känns rätt!:) Själv flyttade jag ju med till andra sidan jorden efter bara någon månad haha och innan det hade jag inte ens haft tanken på att flytta ihop med någon;p