Läkartid – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Läkartid

Godmorgon!

Idag vaknade jag klockan 7 av mig själv. Egentligen hade jag satt klockan på 8 men den lyxen fick jag inte att jag kunde sova så länge. Jag drömmer så mycket när jag sover för tiden och vaknar väldigt lätt. Men det var nästan bara bra att jag vaknade för idag ska jag till läkaren.

Det är inget allvarligt, utan en helt vanlig kontroll. Vi ska ta blodprover och skicka in dom till de sjukhuset som jag har bestämt mig att jag vill föda på. Jag var ju lite kluven över var jag ville föda någonstans, men tack vare alla era kommentarer och bra tips så har jag nu beslutat mig för att föda på sjukhuset Ahus. Dom har lustgas, nya lokaler och födehotell som M kan stanna på över natten efter att bebisen har kommit. Det känns helt rätt och ska jag vara ärlig så är jag faktiskt lite laddad för att föda denna gången och jag är väldigt inställd på att denna förlossningen kommer gå betydligt mycket bättre än den förra. Men det återstår ju att se!

Vad som händer mer idag får vi se. Det är fortfarande snöstorm och helt galet väder så det blir svårt att hitta på någonting ute. Men jag har varit sugen på att baka i några dagar nu, så jag kanske skulle ta och se om jag hittar något gott recept som jag kan sysselsätta mig med under dagen. Jag vägde mig i morses och insåg att jag inte hade gått upp någonting alls och vågen står fortfarande på 56,5, så därför hade det inte varit helt fel för mig om jag fick i mig en kaka eller två.

Hoppas att ni får en fin onsdag så hörs vi när jag är tillbaka från doktorn! 😉

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Go kväll. Det gick sådär. Jag har problem med mina öron och har ett s.k rör i vänster. Dock plockades det ut idag och en ny tid ska bokas in för operation. Haft problem hela livet så det är något jag lever med. Kramar

  2. Linda

    God morgon. Jag ska oxå till läkaren idag. Dock inte samma tur som dig som inte är något allvarligt. Får se som sagt efter läkarbesöket hur det gått för oss båda 😉 Kram