Scoutmacka – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Scoutmacka

När jag var mindre så lagade min mamma den här scoutmackan till mig lite då och då och jag älskade den! Vem gillar inte en varm macka med stekt skinka, ägg och smällt ost och ketchup på toppen? Prova, det är verkligen supergott och en perfekt lunchmåltid!Jag var ju hos läkaren förut och allting gick bra. Dock var det väldigt mycket folk där för ovanlighetens skull så det blev en hel del väntan så Filip var rätt så less när det var dags för mig att ta blodprov. Typiskt nog så stoppade blodet upp ur ena armen, så hon fick byta arm och fortsätta där. Så nu har jag ont som satan i den armen som hon höll på att trycka och pressa på för att få ut blod ur. Ajaj, inte så kul, plus att Filip var lite ledsen så det var liksom dubbelt så jobbigt som det borde vara.

Men nu är det över och vi är hemma igen. Vi skickade in proverna till Ahus och om 4 veckor kommer vi få tid för ultraljud, vilket är nästa steg man gör i graviditeten. Då är det nästan garanterat att man kan se kön på barnet så länge bebisen ligger rätt i magen och jag vet att det är många av er som undrar om vi ska ta reda på vad det är kön och det ska vi! Jag är rätt så bombsäker redan på om det är en pojke eller flicka i min mage, men om 4 veckor så får vi det alltså bekräftat och då kommer jag helt säkert berätta det för er. 🙂

Jag sa ju att jag skulle baka förut, men när jag var på butiken och skulle handla så hade dom inte philadelphiaost, så då blev liksom hela mitt recept förstört på det jag hade tänkt att baka. Jag kan ju inte laga en morotskaka utan frosting liksom! 😉 Så jag skippar bakandet och istället ska min man hämta upp mig och Filip efter jobbet och ta oss med på dejt. Ibland gör vi så mitt i veckan för att liksom lyxa till det lite och göra något spännande av dom annars ganska så tråkiga veckodagarna.

Så nu sitter jag egentligen bara och längtar och väntar på att klockan ska gå så att vi kan åka på dejt. Funderar på vad jag kan vara sugen på att gå ut och äta, jag är ju alltid sugen på pizza, men idag kanske det kan vara lite roligare att äta någonting annat för en gångs skull! 😉

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.