Att rädda en dålig start – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Att rädda en dålig start

Godmorgon!

Nu måste jag nästan berätta om våran dejt som vi hade igår. Mina förväntningar var höga och jag hade sett fram emot att gå ut och äta en god middag under hela dagen. Jag hade till och med letat upp en restaurang jag ville gå till och bestämt exakt vad på menyn jag ville beställa. Sen gick jag hela dagen och såg fram emot det här och blev mer och mer sugen på Moule Frites på Castello.

När vi kom till restaurangen så var såg det trevligt ut och när vi fick menyerna så visste jag utan tvekan vad jag skulle beställa och hade sett framför mig hur det skulle smaka. Hehe. Kanske dumt av mig, men är man gravid och har bestämt sig för någonting i matväg så är det bäst att det blir som man tänkt sig så att man inte får ett utbrott. Eller jag kanske inte ska säga “man”, det gäller såklart inte för alla, men det gäller definitivt för mig!

Väntan på maten var helt okej, jag var ju så förväntansfull och sen så var jag ju med mina ofattbart söta och snälla pojkar.

Sen kom maten och bara synen på den fick mig att bli så besviken att jag nästan kände att tårarna började trilla ner för min kind.

Och smaken var ungefär som utseendet, om inte värre. Jag är faktiskt inte den som är så kräsen med mat. Men det här var seriöst äckligt. Musslorna var överkokta och oränsade, så hälften av musslorna hade skägg som jag själv var tvungen att pilla bort. Sen hade dom lagt massa råa grönsaker i som inte smakade någonting alls. Det var helt enkelt torrt, smaklöst och jävligt! Brödet var flottigt, aiolin var smaklös och inte ens pommes fritesen smakade gott. Så besvikelsen höjdes till skyarna och jag blev arg. Vi skulle mysa på dejt och så smakar maten skit! Inte bra alls..

Tack och lov, åter igen, så lyckas min man på något konstigt sätt få mig att glömma den dumma maten och se framåt. Kyparen plockade bort tallrikarna och nu hade jag bara syn på mina pojkar som gjorde mig på bättre humör igen.

Dock hade jag svårt att släppa besvikelsen över middagen och gick och surade lite smått när vi gick omkring på stan och sa till min man att jag hellre bara ville åka hem. Men då sa han, “Du, ska vi köpa med oss lite gottis hem som vi kan mysa med? Blir det bättre då?”

Hihi, min man vet verkligen rätta vägen till mitt hjärta! 😉 Vi gick till Starbucks och köpte med oss lite kakor och min favorit – Caramel Frappuccino, innan vi gick till bilen och körde hem.

Väl hemma så var det nästan läggdags för Filip som tack och lov somnade med en gång. Så vi dukade upp med kakorna och satte oss för att mysa framför tvn.

Så våran dejt blev inte så tokig trots allt och dom mumsiga kakorna fick mig att glömma den äckliga middagen och äntligen var jag på bra humör igen.

Idag är det torsdag redan! Det känns som att denna veckan bara har flugit förbi för nu är det ju snart helg igen. Vi får se vad vi hittar på denna helgen, det är lite osäkert än, men det kan hända att vi får besök av min underbara pappa, men om han inte kommer så ville min man ta mig till Aker Brygga för en ordentlig Moule Frites. Hihi. Vi får  helt enkelt se vad denna kommande helg har att bjuda på, oavsett vad som sker så är jag helt säker på att den kommer bli underbar!

Betyg Castello, Jessheim

betyg_1

Betyg Starbucks, Jessheim

betyg_3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.