Inredningsdetaljer – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Inredningsdetaljer

Nu har vi hittat lite mer inredningsdetaljer till vår lilla hörna i vardagsrummet. Det såg lite tomt ut i början när bara fåtöljen stod där, men nu har vi hittat lite tillbehör som passar vår stil och rummet perfekt.
Filip ville såklart springa fram varje gång jag skulle ta en bild, så till slut gav jag upp hehe. Han får helt enkelt visa sin bakdel för er den lilla spillervinken!

Både Ullpläden och pynteputen (kudden) är från Kid.

Jag brukar i vanliga fall köra ganska så safe, med rena jordfärger, men kudden hittade faktiskt min man och tyckte att texten passade oss och att hela kudden skulle passa perfekt i fåtöljen och visst hade han rätt!

Bordet var vi lite osäkra på och vi letade länge i massor med olika butiker innan vi såg detta fina sidobord på Home&Cottage. Det passar helt perfekt i både storlek, höjd och utseende. Det är lite svårt att få Filip att låta bli att dra i ringen som ni ser hänger ner, men han lär sig för varje dag som går och nu börjar ett “Nej” faktiskt respekteras mer och mer.

Min man hade som önske att få sätta upp en skalle med horn på väggen och jag har alltid varit väldigt skeptisk till det. Men när vi hittade dessa hornen från Kremmerhuset så tyckte jag ändå att det var helt okej. Dom passar faktiskt väldigt fint på väggen och nu vill jag bara hitta lite tavlor och fotografier som jag kan hänga nedanför så att väggen får en helhet.

Vi är superdupermeganöjda med resultatet och det som är så kul är att man alltid kan byta ut kuddar och filtar efter årstid om man så skulle önska. Detta är både min och min mans favoritplats i huset för tillfället och tack och lov så kan jag sitta här hela dagarna som jag vill när han är på jobbet. Men när M kommer hem så får han såklart sitta där så mycket han vill och brukar gosa upp sig i fåtöljen med Filip. Det förvånar mig inte om vi köper en till fåtölj en vacker dag så att vi kan sitta samtidigt, hihi. Men vi får se, för tillfället får vi helt enkelt turas om att sitta där! 😉

Nu ska jag ta med min fina son på en promenad. Snön börjar töa på marken och jag känner mig säker på att ta mig ut en sväng. Annars är det rätt så läskigt när det ligger snö över isfläckarna. Jag tänkte att jag skulle ringa och prata med min mamma och pappa samtidigt, det är den perfekta tiden att få gå och snacka av sig. När jag pratar så tänker jag nämligen inte på att jag går och det blir så mycket lättare då!

Hoppas ni har en fin torsdag såhär långt, Kramar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lina

  Det där blev verkligen supersnyggt, allt passar verkligen ihop!

  Men va tråkigt att er dejt inte blev som du önskade dig med maten… Ni ser dock ut att ha fått en trevlig kväll ändå 🙂

  1. susannajungblom
   oslofru

   Tack Malin! 🙂

   Sandra – jag går in på bloglovin och kopierar adressen för knappen och sen lägger jag bara in den när jag skriver inlägget i HTML 🙂