Fruktstund – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Fruktstund

Någonting som vi har infört i vår familj är fruktstunder. Det är perfekt mellanmål för hela familjen och så himla gott också!

Vi har alltid hela kylen full med frukt och grönt och även fast både jag och M är riktiga sockerälskare, så måste vi nog erkänna att ett gott fruktfat slår allt godis med hästlängder. Favoriterna är överlägset melon och annanas, men jag tror nog att vi har alla frukter man kan tänka sig i vårt kylskåp.

Nu fräter det nästan lite lätt på tungan efter att jag tryckt i mig all den där ananasen. Det är väl den enda nackdelen med viss frukt, att jag blir lite dålig i magen eller att det fräter på tungen. Precis som min favoritfrukt kiwi – egentligen tål jag den inte, men jag äter den lite då och då ändå! 😉

Det blir ingen klipptid för mig idag, istället måste vi åka till Scandinavian Photo inne i centrum för att köpa en bricka till kamerastativet. Vi tappade nämligen den lilla brickan som vi hade skruvat fast i kameran när vi provkörde en Volvo V70 härom veckan och tyvärr hittade inte dom den i bilen så nu måste vi köpa en ny. Sånt är så typiskt mig och det är så fruktansvärt tråkiga pengar att lägga. Själva stativet kostade drygt 1000kr och så måste man ha en liten, liten bricka för att kunna fästa kameran, just den lilla skitbrickan kostar 400kr! Herregud, kan knappt tro att det är sant. Stativet blir ju helt oanvändbart utan den, så vi måste helt enkelt bara köpa en ny. Sånt är livet när man är slarvig!

Paret som var här förut tog med sig vagnen hem förresten. Det var så kul att dom gillade den lika mycket som vi har gjort det här året som vi använt den och det känns kul att föra vidare glädjen till ett par nykommande föräldrar. 🙂

Nä, nu ska vi åka. Hej så länge!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.