Mathallen Oslo – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Mathallen Oslo

Som jag sa tidigare så skulle vi åka in till stan för att köpa en bricka till mitt kamerastativ, så då passade vi ju självklart på att äta lunch på Mathallen i Oslo.

Jag var som vanligt sugen på pizza och som tur är så har Mathallen faktiskt Oslos bästa pizza, så det var ju liksom mer eller mindre en självklarhet vart vi skulle äta lunch idag!

Och helt seriöst, det här var den godaste pizzan jag någonsin har smakat! Den var helt perfekt och jag finner seriöst inga ord för hur gott det var. Inte trodde jag att det kunde vara så stora skillnader på pizzor, men den här stack verkligen ut i mängden och både min och M´s pizza smakade fullkomligt himmelskt.

Jag tog Capricciosa som vanligt, men det här var inte en vanlig Capricciosa! Hihi, men nu ska jag sluta säga hur god den var för jag tror ni har fattat! 😉

Vi satt och åt rätt så länge och bara kollade på allt folk som gick omkring och smakade på dom olika matställerna i mathallen. Det är verkligen en upplevelse i sig att vara där, uppleva stämningen och smaka på all den goda maten som serveras från alla möjliga olika länder i världen.

Efter ett tag så blev Filip trött så då åkte vi hem igen så att han kunde sova i bilen. Nu är vi hemma och jag känner mig lite konstig. Jag är mer sliten än vanligt och väldigt känslig. Jag såg precis en helt vanlig reklam på tvn förut och började gråta för att jag tyckte den var sorglig. Så jag ska tvätta bort mitt smink nu, sätta på mig pyjamas, bunkra upp med massa frukt, grönsaker & dipp, godis och annat snacks som man kan tänkta sig att bli sugen på ikväll och så ska jag lägga mig i soffan under ett täcke och mysa med min man. <3 Hoppas jag känner mig normal imorgon igen, men antar att det är så här det är att vara gravid, så det är ok.

Kramkram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.