Två koppar Villroy & Boch – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Två koppar Villroy & Boch

Godmorgon!

Idag är det lördag och det är överlägset bästa dagen på veckan (delad ettaplats med söndag!). Jag får vakna upp med båda mina pojkar och sen spendera hela dagen tillsammans, det är riktig helglyx det. Sen är det ju bara så himla skönt att det är ljust ute när man går upp på morgonen. Man blir på så mycket bättre humör när det inte är kolsvart ute hela tiden och även fast det är snö så känns det liksom okej på något sätt.

Just nu sitter vi med var sin kopp med te från Villroy and Boch. Vi fick ett dussin av dessa vackra koppar av mina föräldrar i julklapp och vi älskar både designen och storleken på dom.

Idag kommer det ett par hit för att se på våran fina Emmaljunga vagn och förhoppningsvis tar med den hem. Vi väntar ju en liten bebis till och har spanat in oss i den perfekta dubbelvagnen, så därför är vi inte i behov av Emmaljungan längre. Jag berättar mer om dubbelvagnen så fort vi får hem den!

Sen efter att dom varit här vid lunchtid så får vi se om vi åker ner till stan. Jag skulle verkligen behöva klippa mig och det är nästan bara på helgerna som jag har möjlighet till det eftersom M kan vara med Filip. Så vi får se om det är någon som är snäll och tar emot mig idag, annars får jag boka in en klipptid till nästa helg.

Annars så är det ju Melodifestivalen ikväll. Vi såg på det förra helgen och insåg att det faktiskt var lite mysigt att se på, så ikväll tänkte vi duka upp med massa godsaker och se på alla begåvade artister. Riktigt mysigt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.