Abstrakt konst – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Abstrakt konst

Det roligaste med att måla abstrakt konst är att man inte ens märker själv när man målar fel. Ingenting är fel när det kommer till den här konststilen och det som man kanske inte tänkt sig från början kan bli det som sticker ut som mest när man är klar. Det är en väldigt speciell konststil för mig och någonting som jag inte alls är van vid att måla. Min man tycker att mina naturmålningar är betydligt mycket mer imponerande och vi har mina tavlor upphängda lite här och var i huset. Men ibland får jag lust att prova något nytt, så då gjorde jag det idag helt enkelt.

Den här tavlan kommer antagligen aldrig få komma upp på väggen om jag känner min man rätt. Men det var som sagt kul att prova något nytt! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons