Familjeträff i Oslo – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Familjeträff i Oslo

Vid lunchtid så åkte vi in till stan för att luncha hemma hos min bror och hans tjej. Dom har det så fint där och allting har verkligen en snygg designtanke bakom. Det är sån skillnad från vår egna stil som vi har hemma, men riktigt, riktigt snyggt tycker jag!

Först så skulle grabbarna fixa lite i hallen med några krokar som var lite svåra att få upp på väggen. När vi kom innanför dörren så gick det nämligen inte att hänga upp jackan på krokarna, så då fixade dom till det lite snabbt. Tur att Filip var med och kunde visa hur dom skulle göra! 😉 Skämt åt sido, det är faktiskt min man som är den riktiga snickaren. Han kan fasen allt när det kommer till saker som måste fixas i hemmet, en riktig handyman med andra ord!

När grabbarna var färdiga så väntade våfflor till lunch.

Eftersom jag inte dricker kaffe så fick jag en egen liten tekanna och en pytteliten söt tekopp för mig själv. Vilken lyx och så sött!

Filip fick nog en liten sockerkick efter alla våfflor och sprang runt, glad som tusan och busade runt i lägenheten.

Men den sockerkicken höll inte i sig allt för länge, så efter någon timma så gick vi ut på en promenad till Aker Brygge så att Filip kunde få sova en stund i vagnen.

Jag började känna av i höften rätt så snabbt när vi var ute och gick.. Kan det verkligen vara foglossning så här tidigt? Det känns ungefär så som det gjorde i slutet av graviditeten med Filip, fast jag vet inte. Det kanske bara var inbillning. Men nu var det skönt att komma hem och lägga sig på soffan en stund och vila innan jag ska börja på middagen. Det tar nämligen en stund att förbereda eftersom jag ska bjuda på renstek som tar väldigt många timmar i ugnen. Mums, jag börjar redan bli hungrig nu när jag pratar om det! 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.