Baby Jogger City Select – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Baby Jogger City Select

I helgen fick vi våran nya barnvagn från Baby Jogger.

Vi har varit runt och sätt på mängder av dubbelvagnar, eftersom det är mer eller mindre ett måste nu när vi ska få en till familjemedlem. Dom flesta vagnar som vi har sett på har varit väldigt stora och klumpiga och dom flesta märken har haft liggdelen och sittdelen jämte varandra, vilket tar väldigt stor plats när man går på vägarna. Eftersom vi är väldigt mycket och går så var det viktigt för oss att hitta en smidig vagn som inte tar stor plats och är i vägen för folk. Så när vi kom över vagnen City Select från Baby Jogger så kändes det helt rätt och en vagn som skulle passa oss perfekt!

Detta är sittdelen som vi använder nu. Den är stabil, smidig och väldigt lätthanterlig. Förvaringsutrymmet som ges under sittdelen är enormt, vilket är en stor fördel när man ska ha med sig väska och vill lägga ifrån sig påsar och ting när man är ute och går. Sen är det helt otroligt vad liten plats den tar när man lägger ihop den, vilket är en väldigt stor fördel som jag vet att många barnvagnar inte håller måttet med.

När nästa bebis kommer så finns det oändligt med olika varianter att montera vagnen på. Det är helt otroligt vad man kan göra och hur man än vänder och vrider på delarna så tar vagnen ändå inte alls stor plats.

 

Man kan ha två liggdelar, två sittdelar eller en av varje. Sen kan man även koppla i en adapter så att man kan fästa sin bilbarnstol till vagnen – helt otroligt smidigt på alla sätt och vis!

Som jag sa så är möjligheterna för denna vagn oändliga och man kan fixa, trixa och ändra på delarna precis efter hur man vill ha det för dagen och det som passar för var och en familj bäst.

Hittills har jag använt barnvagnen med endast sittdelen och jag är hur nöjd som helst. Den känns väldigt stabil och köra med svängbara hjul, men man kan även fästa dom så att vagnen blir ännu stabilare om man önskar det.

Nu längtar jag till lille bebisen i magen kommer så att vi får prova alla kombinationsmöjligheter som denna fantastiska vagnen ger. Den bästa kombinationen tycker jag är med sittdelarna så att baren kan se varandra – helt fantastiskt!

Hittills finns det ingenting jag kunde klaga på och jag är som sagt supernöjd med vagnen så här långt.

Vagnen är från Baby Jogger och ni kan gärna gå in på deras hemsida www.babyjogger.se för att se mer vad dom har för vagnar. Önskar ni att köpa en vagn så kan ni se hos en av deras återförsäljare Här, för priser.

Sponsrat inlägg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Vi har också investerat i en city select och är super nöjda. Har bara ett litet klagomål och det är åkpåsen som inte sitter alls bra. Eftersom den var gjord just för baby jogger CS så köpte jag den fast den var dyrare. Den åker ner hela tiden och dragkedjan är svår att knäppa. En liten miss men annars är allt kanon.

  2. Sophie

    WOW! Vilken Rolls Royce (eller vad heter det?) Önskar sådan vagn fanns när min son var liten. Den är både cool och verkar väldigt praktisk. Inte som på min tid i mitten av 90-talet då jag fick köpa nytt hela tiden … ändå köpte jag det “nyaste” oftast … hahaha 😀