Klipp och boligmässan – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Klipp och boligmässan

Hej på er!

Nu kom vi precis hem från en heldag på stan. Vi började ju med att åka till polisen för att fixa pass till Filip, men tyvärr hade vi missuppfattat en hel del och tydligen är inte Filip norsk bara för att han är född här, utan han är svensk som oss. Så därför kunde han inte få något pass och vi måste istället fixa massa papper på ambassaden och sen åka till Sverige för att fixa pass. Lite jobbigt, men sånt är livet ibland.

Efter att vi varit där så åkte vi till Jessheim och fikade på Starbucks i väntan på att jag skulle klippa mig.

Starbucks_vanilj_latteStarbucks vaniljlatte kan vara det godaste som finns i kaffeväg, efter frappuccino ! 😉

Starbucks_jessheim

När vi hade fikat färdigt så gick jag och klippte mig och pojkarna gick en sväng på centret och shoppade. Sen när jag var klar så var jag hungrig igen så då lunchade vi på Ciao Bella.

Ciao_Bella_Jessheim

Jag åt en svingod caesar sallad, min man åt en pizza och Filip fick barnmat.

baby_jogger_barnvagn

Lyckliga, mätta och belåtna åkte vi sen iväg till Boligmässan. Mina förväntningar på mässan var rätt så stora så när vi kom dit så blev jag mest besviken och det var inte så kul som jag hade föreställt mig. Men vi fick lite tillbud på garage som vi ska bygga i sommar, köpte en duschvägg och ett renskinn. Och sen fick vi massa gratis godis, så helt tokigt var det ju inte trots allt! 😉

Men nu är vi hemma igen och det känns otroligt skönt. Nu ska vi ta det lite lugnt och sen ska vi grilla oxfilét till middag.

Så här blev mitt hår förresten:

frisor_jessheim

Känns otroligt fräscht och fint. Vi tog ca 5 cm och allt som var slitet, så nu ska det inte vara några problem att borsta håret längre. 🙂

Nää, känner nu att jag är helt färdig, så jag ska nog ta en powernap på soffan innan vi ska äta middag. Nattinatt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Moa | hobbyfotograf

    Härliga bilder & vad fint håret blev!

    Svar: Älskar att gå till frisören, men vem gör inte? Haha. Det finns bilder på resultatet på bloggen nu! 🙂

    OSLOFRU SVAR: Tack! Ja eller hur, man känner sig alltid så fin efter man varit där 🙂

  2. Lina

    Vilken grymt söt bild på Filip! 🙂 Men va tråkigt att boligmässan inte levde upp till dina förväntningar.. Du har ju dock rätt, gratis godis är ju aldrig helt fel 😉

Annons