Säng, klipp och passfoto – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Säng, klipp och passfoto

Godmorgon!
Eller, jag vet inte om jag kan kalla det för en god morgon för jag vaknade på, minst sagt, fel sida!

Det är nämligen så att jag och min man har en stor Kingsize kontinentalsäng som vi har valt att ha olika hårda/mjuka sidor på. Min sida är mjuk och skön, medan min man valde att ha sin sida på hårdaste laget eftersom han länge har lidit av ryggproblem och trodde att en hård säng var lösningen. Men han har sovit rätt så dåligt och haft ont i ryggen varje morgon som han vaknar, så han frågade om han inte kunde få prova hur det var att sova på min sida i natt. Självklart svarade jag och hoppade glatt över på hans sänghalva. Första timmarna av natten gick okej, tills Filip vaknade vid 03.30 och jag var tvungen att gå upp och natta om honom. Sen började min helvetes natt. Jag kunde inte somna om och det kändes som att jag låg på golvet. Sängen var så hård och hur jag än vände och vred mig så låg jag obekvämt och kände hur jag fick ont i hela kroppen.

I vanliga fall sjunker kroppen ner en aning och lyckas göra så att sängen formar sig efter hur jag ligger, men på min mans halva så stod benen nästan rakt upp för att sängen var så hård att dom inte fick sjunka ner. Usch och fy säger jag bara! Jag har alltså legat och vridit mig sen fyra i natt och till slut gav jag upp och nu sitter jag är vid köksbordet, lite smått förbannad över att min man är så korkad att han inte har tänkt på detta tidigare och bytt ut sin säng mot en mjukare madrass. Så det ligger högst upp på prioriteringslistan idag, för jag vill ha tillbaka min sänghalva!

Haha, nogpratat om det nu. Idag ska jag klippa mig! Tjohoo! Så här ser mitt hår ut idag:

perfect_hairJag älskar mitt hår, det är långt, tjockt och har en fräsch färg. Men den senaste tiden har jag haft svårt att borsta det efter att jag har duschat och det är ett tecken för mig att jag måste till frisören och klippa av en bit av mitt långa svall!

Sen ska vi ju också till polisen och fixa pass till lilleman och ta ett passfoto på honom var banne mig inte det lättaste man kunde göra. Haha, jisses vilken utmaning det var! Vi vill inte gå till en fotograf eftersom dom tar alldeles för mycket betalt, plus att jag tror att Filip hade blivit grinig, så vi försökte istället ta bilderna själva och efter många om och men så fick vi till en med kraven som polisen ställer.

passfoto_barnBilden ska vara tagen framifrån, fokus på ögon, båda öron ska synas, munnen ska vara stängd osv osv. Försök själva ta en sån bild på en 16 månaders pojke! Hehe, inte lätt kan jag lova!

Nu ska jag njuta min te, pussa på min man som precis kom upp och göra mig i ordning för dagen. Massor med kramar till er alla och hoppas ni får en underbar helg när den kommer!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Godmorgon. Filip är så fin 🙂 Så nu är det dags för dig hos frisören. På söndag är det min tur. Som jag längtat. Ha en toppen dag tillsammans med din familj och ha en underbar helg. KRAM

Annons