Vagnarnas Rolls Royce – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Vagnarnas Rolls Royce

Idag har vi varit inne i Oslo och fixat en massa, bland annat så har vi lämnat in sista papperna på Svenska ambassaden inne i stan för att Filip ska kunna få sitt pass och sen tog vi en lunch på bryggan. En perfekt torsdag med andra ord.

Nu har vi förresten använt våran City Select i några veckor och jag är så otroligt nöjd! Jag visste inte att det fanns en vagn som kunde vara så här perfekt och helt ärligt så har jag ingenting att klaga på alls.
Vagnen är lätt att köra eftersom den har svängbara hjul, men är fortfarande otroligt stabil. Om man vill kan man dessutom fästa hjulen så att dom är fasta och då är vagnen mer än stabil!
baby_jogger
En sak som sen var väldigt viktig för oss var att vagnen lätt kunde få plats i våra bilar och det är nästan löjligt vad smidigt det är att fälla ihop vagnen och vilken liten plats den tar när den är ihopfälld. Så den får inte bara plats i våran nya Volvo v70, utan den får utmärkt plats i min lilla elbil också! 😉

barnvagn

Sen när man är tjej och mamma så är det dessutom väldigt viktigt att man har plats till sina privata ägodelar så som väskan och alla shoppingpåsar som man lyckas samla på sig under en dag på stan. Här är utrymmet enormt och man får lätt plats med allt man kan önska under själva sittdelen på vagnen.

forvaringsutrymme_barnvagn

Som ni kan se så får jag lätt plats med min stora LV väska under vagnen, samt plats över till andra ting som man kan tänka sig behöva slänga ner under dagen. Det är lätt att komma åt och lätt att lägga ner, vilket i dom flesta andra vagnar är svårt eftersom själva ligg/sittdelen är i vägen.

Så med andra ord. Jag har ingenting att klaga på och hade jag vetat om att denna vagnen fanns när jag skulle köpa vår första vagn så hade jag utan tvekan hellre velat ha en Baby Jogger än en Emmaljunga. Ni tycker kanske att jag är tokig men fördelarna med BabyJoggern är så många.
Visst är Emmaljunga en vagn av kvalitet, men nackdelarna var att vagnen var så stor och klumpig, utrymmet för min väska fanns knappt så jag var tvungen att ha en speciell väska som kunde hänga på styret. Visst var vagnen fin, men huvudsaken är ju att den är funktionabel!

barnvagn_baby_jogger

Så enligt mig är Baby Jogger City Select barnvagnarnas Rolls Royce och nu ser jag fram emot att få prova dubbelvagnsfunktionerna när våran lilla bebis kommer till världen!

Om ni vill se mer vad Baby Jogger har att erbjuda så kan ni gå in på deras hemsida www.babyjogger.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ditte

    Den här vagnen är toppen på alla sätt. Har den som komplement när vi åker bil, tåg, reser utomlands eller annat. Hyfsat pris dessutom. Hemma har vi oftast Buggaboovagnen som är väldigt bra den också med många praktiska detaljer.
    Emma ljunga var det aldrig tal om eftersom den är ganska tung och klumpig att köra.
    Roligt att du är så nöjd med Baby Jogger Select. Tror den och Buggaboovagnarna är de mest använda i Stockholm.
    (Alltså det är yngsta barnbarnet som använder vagnarna)