Ralph Lauren Home – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Ralph Lauren Home

Idag var jag egentligen bara ute efter en sak och det var kuddfodral till våran soffa nere i vardagsrummet. Men eftersom vi har varit i alla dessa vanliga butiker som Kid, Åhlens, Home&Cottage osv utan att hitta något, så ville jag prova någon ny butik som vi inte kollat i förr. Så vi åkte till Ralph Lauren Home och wow så mycket fint dom hade där!

Ralph_Lauren_Home

För det första så var ju servicen där helt otroligt. Det första som händer när vi kommer in i butiken är att en tjej kommer fram till oss och frågar om vi är sugna på en kopp cappuccino. Ja men visst var vi det! Väldigt trevligt första intryck av butiken fick vi, så där gick vi runt länge och sippade på våran kaffe och kollade på all vacker inredning.

Ralph_Lauren

Dom hade inte så mycket färgglatt som jag egentligen var ute efter, men jag hittade några superfräscha kuddfodral i vitt. Så jag tänkte att jag kunde ha tre kuddar med vitt och sen köpa till några färgglada när jag hittar några som jag gillar.

Ralph_Lauren_kuddfodral

Jag tror det kommer bli riktigt snyggt och jag lovar er att jag ska visa resultatet så fort jag shoppat färdigt och allt är färdigställt och fint. 😉

Nu ska vi snart äta middag här hemma och sen ska hela familjen bada innan Filip ska sova. Mysig familjetid är det bästa som finns!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ditte

    Skönt när man hittar en butik som både har bra service och det man letar efter. Kan annars varmt rekommendera ett besök här i Stockholm på “Svenskt Tenn “,på Strandvägen. En härlig butik med verkliga kvalitetsvaror och en trevlig tesalong finns också. (Dock får man betala…)
    Hoppas du bir nöjd med kuddarna. De såg jättefina ut, men snygga i färg kan du just hitta på bl.a. Svenskt Tenn.

    OSLOFRU SVAR: Tusen tack Ditte! Vi ska faktiskt till Stockholm i Maj så då ska vi definitivt besöka butiken du tipsar om. 🙂 Hoppas du får en fortsatt fin söndag