Det lilla gör så mycket – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Det lilla gör så mycket

[youtube]https://youtu.be/OLkHsXqHDnQ[/youtube]

Å min älskling, du anar inte hur mycket jag älskar dig och hur lycklig du gör mig. Det är små stunder som dessa som gör mig så stolt över att få vara din mamma. Älskade son.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Matty

    din favvo fillm är ju divergent… har du set uppföljaren? Insurgent. Tänkte bara tipsa dig om att den finns. Och jjag vet inte om du har sett hunger games men det är samma typ av film som du kanskee också gillar. Jag älskar dessa filmerna! Ska se insurgent ikväll eller imorgon. längtarrrr

    OSLOFRU SVAR:
    Tack snälla! Vad kul att du kom ihåg att det är min favoritfilm 😉 Jag har sett att uppföljaren går på bio, men vi har så svårt att få gå på bio eftersom vi har en liten pojke. Men hoppas vi kan få barnvakt så jag får se den snart! Verkar sjukt bra ;D Kram