Snö i slutet av Mars – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Snö i slutet av Mars

Godmorgon!

När jag kom ner i köket i morses så trodde jag att jag skulle tappa hakan. Igår satt jag ju där ute på altanen och solade mig i det härliga vårvädret och drömde om varmare tider och så kommer jag ner idag och ser att det åter igen har snöat.

kristallkronaDet var väl mindre kul att se att allt har blivit vitt igen och när jag sitter här nu med min varma kopp te så känns det nästan som att det är jul. Lite gråare och tristare bara..

vinter_i_mars

Jag tror jag och min man var lite för optimistiska när vi valde att byta ut vinterdäcken på en av bilarna till sommardäck. Typiskt oss att hoppas lite för tidigt, men vi får helt enkelt hålla tummarna på att denna snön inte håller i sig och att det absolut inte kommer någon mer. Det är ju ta mig tusan slutet på mars nu så det borde väl vara vår?

Idag är det onsdag och halva denna veckan har redan gått. (i alla fall om man bara räknar vardagarna;)) och på fredag så slutar min man lite tidigare för då ska vi till Strömstad. Vi ska hälsa på min mans bror, hans tjej och deras bedårande söta dotter. Det ska bli så kul att ses igen! Sen när vi är där så ska vi också fixa pass till mig och lilleman så att vi har det när vi ska flyta till Stockholm i början av maj. Hoppas, hoppas att vi hinner få passen i tid för dumma som vi är så har vi ju inte bokat flyg och hotell med avbokningsskydd.

Nä, nu vaknade Filip! Kram på er

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mamma

  Det räcker att ni kan visa fram en kopia av födelseattesten, ni behöver alltså inte pass. Jag bor också i Norge och har rest massa med min son här i Norden så är 100% säker 😉

  OSLOFRU SVAR:
  Är det sant? Phu, vad skönt i så fall, då kan vi slappna av. Men tror vi fixar pass trots allt nu när vi har gjort ca 80% av processen. Men tack för att du säger tilL! 🙂

 2. Mizca

  För flera år sen kom snön på mitt ex födelsedag, i slutet av Maj – så snö i Mars är inte så ovanligt MEN det är astrist för nu är man trött på snön, nu vill man ha sol och värme 🙂 Så förstår din chock.

  OSLOFRU SVAR:
  Jo, det är kanske sant, men jag vill ju så gärna ha vår nu! 😀 Hihi

 3. Anna

  Hej!

  Man behöver inte pass inom norden.

  OSLOFRU SVAR:
  Jag och min man behöver inte det nä, men Om dom skulle fråga om identitetsbevis på Filip så måste vi kunna visa vem han är och då måste han ha pass. 🙂