Dumma storm – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Dumma storm

Hej från en mindre glad tjej!

rosa_sport_topp

Ni förstår inte hur bitter jag blev när jag precis pratade med min man och fick veta hur läget för tillfället ligger till. Jag kan knappt tro att det är sant! Min våffelsmet kan slänga sig i väggen för här blir det inga våfflor gjorda till min fina man. Nä, för han är nämligen fast på jobbet på grund av den förbannade snöstormen! Hela E6 är avstängd, all kommunaltrafik är stoppad och alla bilar som har försökt ta sig ut ligger antingen i diket eller står still på vägarna. Så min stackars man är fast i stan och kommer antagligen inte kunna ta sig hem på hela natten om inte vädret plötsligt blir bättre av någon magisk anledning..

Visst har vi det säkert bättre här hemma, men gud så jag önskar att min man fick komma hem.. Tänk om han blir fast på jobbet hela natten!? Vem kunde ana att det skulle bli sånt här skitväder helt plötsligt? Och Strömstad imorgon kan vi ju bara glömma… Grrrr. Mindre glad Oslofru här kan jag tala om för er.

snostorm

Seriöst, se så mycket snö det har kommit under dagen, tänk att vi satt här ute och solade i förrgår och grillade för bara någon dag sen. Ganska stört hur vädret kan vända så från dag till dag.

snostorm_mars_oslo

Och som ni kan se så är denna bilen rätt så inpackad och omöjlig att ta sig någonstans i. Så vi är helt enkelt fast här.

Tack och lov är jag inte helt ensam, utan jag har ju min lilla prins här hos mig som har gått crazy lös på korgen med leksaker här hemma.

leksaker_barn

Det ser ut som ett bombnedslag här hemma. Men eftersom vi inte kan gå ut eller göra någonting annat så antar jag att det får vara helt okej. 😉

lekar_for_barn

Hade jag inte haft denna underbara lilla prinsen hos mig så hade jag nog brutit ihop. Jag är rätt så känslig om dagen med alla graviditetshormoner och tanken på att vara ensam hela kvällen sen när Filip lagt sig, antagligen sova själv och vara ensam hela natten får mig att känna mig enormt ledsen och ensam.. Usch. Jag skulle aldrig klara mig utan min man känner jag.

Nä, nu ska jag lägga ifrån mig datorn och fortsätta leka “stöka-ner-hela-huset-med-leksaker-leken” med min son! 😉Filip

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. marie

    Tror at du overdriver litt.. kjørte på e6 fra jesshein til oslo, tok litt tid, men kom frem!! Ingen e6 er stengt og brøytebilene var ute og måket snø!