Helt okej med snöstorm – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Helt okej med snöstorm

Godmorgon!

Gissa vad? Här stänger hela kommunaltrafiken av i Oslo för att det är sånt jäkla snöoväder! Helt otroligt. Tur att jag inte åker kommunalt och slipper tänka på det, men ajajaj vad det kan bli problematiskt för många som ska till jobb och så idag. Inte bra alls. Vart tog det fina vårvädret vägen egentligen? Attans. Blir nog inte Strömstad för oss på fredag eftersom vi, dumma som vi är, bytte till sommardäck på bilen. Gaah, jag blir tokig på denna snön!

Men som tur är så har jag och Filip varandra här hemma och här har det varit full rulle sen klockan 6 i morses!

leksak_pojkeFavoriten är den där lilla gröna billiknande leksaken som ni kan se på bild. Den har han varit helt tokig i hela morgonen och sprungit fram och tillbaka med, rullat runt med, lekt, skrattat åt och bara underhållit sig själv med i två timmar nu.

flanellpyjamas_pojkeTänk vad underbart det måste vara att vara barn. Inga bekymmer, bara massa nya lekar och bus varje dag.

flanellpyjamas_barnDet som är lite lustigt är att livet blir så enormt förändrat när man blir mamma. Att kunna sitta still och se på och glädjas åt min son i timvis är det bästa jag vet. Innan jag blev mamma skulle jag bli rastlös efter bara några minuter, men nu, nu gråter jag nästan av lycka när jag ser att min lilla pojke är lycklig och har det bra. Det är kärlek det.

flanell_pyjamas_barnDet är så kul att se när han känner att han lyckas med någonting, då ser han alltid upp på mig och klappar händerna. Det är som att han vill visa mig att han varit duktig och vill ha min respons. Så här sitter vi med jämna mellanrum och klappar händerna och skrattar med varandra.

flanell_pyjamas

Världens bästa morgon, trots snöstorm! 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Gittan

  S söt han är er son, en riktig goding. Visst är det härligt att ta vara på tiden. Jag har läst lite på din blogg och visst är det konstigt att det finns så många som tycker så mycket. Den här tiden kommer inte tillbaka, njut. Kram på dig.

 2. Ekenäsliv

  Vilken liten guldklimp ni har!
  Läste lite längre ner bland dina inlägg… Tycker det är underbart att du kan vara hemma med ert barn och det kommande barnet.
  Förstår inte varför andra ska ha en massa åsikter om det..? Vaddå leva på din mans lön???? Dumheter, ni är ju gifta och har ett hem ihop och du sköter hemmet. Nu får man ju inte betalt för det, men om man skulle omvärdera den tiden det tar så kanske de kan tänka annorlunda..?
  Jag kan känna en känsla av att det är jobbigt för mig just nu då jag är sjukskriven pga utmattning och då får ju jag naturligtvis ut mindre än min man. Men det är min känsla, aldrig att han skulle säga något om det. “Du är hemma så länge tills du mår bra älskling” säger han. O jag trodde kanske att det skulle ta några veckor, men så snabbt återhämtar sig inte kroppen.
  Så man är två om allt och det är verkligen skönt att ha en man som förstår det och inte skulle säga att man vore till en belastning varken ekonomiskt eller fysiskt.
  Ja söta du… Alla andras åsikter va;-)
  Ha en bra dag nu!
  Kram Anna
  Ps: va KUL at du kikade in till mig och lämnade några rader så jag hittade din fina blogg:)

  OSLOFRU SVAR:
  Vi är alla olika och alla får tycka vad dom vill. Jag försöker att inte ta åt mig och folk läser det dom vill läsa helt enkelt! 😉
  Det kan inte vara kul att vara sjukskriven din stackare – vi får hoppas att du blir bättre snart <3 Men vad skönt det måste vara att du har en så stöttande och snäll man.
  När man är gifta så måste man hjälpa varandra i vått och torrt, det är så viktigt! 🙂
  Massor med kramar till dig och tack för din fina och stöttande kommentar!