Shopping och fika – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Shopping och fika

strömmen_storsenter

Vilken fantastisk dag vi har haft! Först gick vi på stan i några timmar och lyckades hitta precis det vi var på jakt efter – en dammsugare bland annat. Sen hittade jag några kuddar på Åhlens som matchade dom vi köpte på Ralph Lauren perfekt. (visar er bild på det vid ett lite senare tillfälle) Men mitt i allt shoppande så blev jag väldigt trött.. Antar att det är graviditeten som har kommit in i något nytt stadie för jag blir väldigt lätt utmattad och efter att jag gått länge så känner jag alltid behov av att sitta ner en stund. Men som tur är så är det inte värre än att bara sätta sig ner 😉

shopping_oslo

Efter vi var klara på stan så åkte vi hem till Gustav, Erika och Nicole på fika.

ikea_lampaSom alltid så bjuder dom på magiskt goda kakor och idag var inget undantag. En chokladkaka med Afte Eight-smak och en kopp te/kaffe till det.

kladdkaka_after_eight_receptSom vanligt är det jättekul att ses och vi hade massor att prata om. Det är så mycket som sker i våra liv nu så vi har alltid något nytt kul att berätta och vi får alltid höra någon ny rolig nyhet från dom. Till exempel en sån häftig sak som att dom köpt en ny lägenhet 🙂 Så himla kul och jag är så överlycklig för då vet vi att dom kommer bo kvar i Oslo! Hehe. Annars så bor nästan alla våra andra svenska kompisar i Sverige, så det är kul att ha Gustav och Erika här, speciellt eftersom barnen tycker så mycket om varandra.

skinnfåtöljDet skiljer 4 månader mellan dom små turturduvorna och det har varit så roligt att dom har fått växa upp tillsammans och förhoppningsvis kommer vara vänner många år framöver.

barnvakt_osloVi kunde stannat där länge, länge och sett på dom små liven leka med varann, men efter några timmar så var det dags att bege sig hemåt igen.

filip_och_nicoleNu är vi hemma och M har köpt massa mat till ikväll. Han ville stå för middagen och ville att vi skulle lägga Filip innan vi skulle äta idag. Jag älskar när han gör så här och jag känner mig som den lyckligaste kvinnan i världen när min man vill visa uppskattning och göra något litet extra för mig. Så nu ska jag upp och duscha, sätta på mig något bekvämt och invänta den goda middagen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    låter som att ni har haft en jätte fin dag☺️mys med andra ord…jag önskar oxå ibland att någon från Sverige kunde flytta till Finland..men det är inte riktigt någon som vill vid den här tiden…saknar vännerna massor☺️

    OSLOFRU SVAR: JO det var supermysigt 🙂 Jag förstår vad du menar, men man får försöka hitta nya vänner i landet man bor 🙂 Kram på dig!