Gravid outfit – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Gravid outfit

Det är inte lätt att hitta fina mammakläder kan jag lova och sen är det inte så himla kul att lägga pengar på heller (tycker jag) eftersom man bara kan ha kläderna under några månader, för sen försvinner ju magen och kläderna mister liksom sin funktion. Men samtidigt känns det viktigt att känna sig fin under dessa månader så därför måste man ju köpa ett och annat plagg och smartast är det att köpa basplagg och sen matcha med någon snygg cardigan som du sen kan ha även efter graviditeten.

gravid_outfit

Skor – Vagabond, Mammajeans – HM, Mammatopp – HM, Tröja – Lindex, Scarf – Rosebud, Väska – Gucci

fina_mammakläder

Jag kan känna mig lite virrig, plufsig och obekväm under graviditeten, men med rätt kläder så känns det rätt så bra ändå..

mammakläder

..och min man får mig att känna mig som världens vackraste när han ser på mig. Han behöver inte säga någonting, han bara ser och det räcker.. <3

mammaklädergravid_outfit

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Aaa

  Ett bra exempel på hur man kan blanda billigt och dyrt. Du är jättefin! Jag ser fram emot att du gör några modeinlägg, eftersom du är ung, har koll och har arbetat på modebranschen. Har förstått att dessa långa koftor är vårens måste.

  OSLOFRU SVAR: Å så kul att du tycker det! Jag hade faktiskt tänkt lägga upp lite outfitbilder nu kommande tid så det var roligt att höra att det uppskattas 🙂

 2. Aaa

  Ett bra exempel på hur man kan blanda billigt och dyrt. Du är jättefin! Jag ser fram emot att du gör några modeinlägg, eftersom du är ung, har koll och har arbetat på modebranschen. Har förstått att dessa långa koftor är vårens måste.

  OSLOFRU SVAR: Å så kul att du tycker det! Jag hade faktiskt tänkt lägga upp lite outfitbilder nu kommande tid så det var roligt att höra att det uppskattas 🙂

 3. Hanna

  SV: det är otroligt skönt att kunna sitta hemma och handla. 🙂 Det kanske kommer till Norge också en dag 🙂

  Du är väldigt vacker! 🙂

  OSLOFRU SVAR:
  Ja det hoppas jag också! 😉 Tack snälla du!

 4. Hanna

  SV: det är otroligt skönt att kunna sitta hemma och handla. 🙂 Det kanske kommer till Norge också en dag 🙂

  Du är väldigt vacker! 🙂

  OSLOFRU SVAR:
  Ja det hoppas jag också! 😉 Tack snälla du!