Sommartid – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Sommartid

Godmorgon!

Jag vaknade och kände mig väldigt utvilad i morses och när jag såg att klockan var 8 så gick jag glatt ner och satte mig. Dock ville min man ligga kvar och sova lite till.. Konstigt tänkte jag, klockan är ju så mycket! (ja, mycket när man vant sig vid betydligt mycket tidigare morgnar än så)

Jag klädde på mig myskläder, gick ner för trappan och satte på en kopp varm te och tog med den till fåtöljen för att sitta och njuta den i lugn och ro och så ser jag upp på klockan som hänger på väggen.. Va? Är klockan bara 7? Haha, ja för tusan, det är ju sommartid nu, så visst är klockan åtta men egentligen 7. Det är så konstigt det där med tiden tycker jag och att man ska hålla på att ställa fram och tillbaka klockan. Det blir liksom lite fel för en sekund, men jag antar att det är tur att vi bara drar fram klockan en timma och inte mer än så! 😉

Det var inte länge jag fick sitta själv för Filip vaknade och drog med sig sin pappa ner efter bara några minuter. Så då börjar dagen och dags för första blogginlägget och Filip vill som vanligt sitta och mysa med mig när jag ska koncentrera mig och självklart kan han få göra det! Bara mysigt.

fåtölj_till_köket

Så länge han sitter snällt och ser på så är det lugnt. I vanliga fall så vill han gärna pilla på datorn, men han lär sig mer och mer vad han får och inte för varje dag som går.

Imsdal_vann

Dock blir jag lite störd av min going, så det jag skriver tappar liksom mening, men det gör kanske ingenting eftersom Filip är prio 1 och så länge han är glad och får som han vill så är det frid och fröjd här hemma och alla är nöjda 😉

rustik_interior

Nu är det inte många dagar tills vi ska till Sverige för på onsdag åker vi nämligen hem till mina föräldrar och hälsar på. Vi ska även hinna med att träffa lite vänner och göra lite annat smått och gott. Sen när vi satt och planerade kommande veckor igår så märkte vi att vi har bokat någonting nästan varje vecka nu ända fram till juni. Så nu känns det verkligen som att tiden bara kommer att rusa förbi oss! Men det är ju bara kul att det händer saker tycker vi. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Helen

  Ja, det förvillar lite med sommar/ vintertid men visst blir det skönt med sommartid nu så man kan bara ute i ljuset på kvällarna:) det där med uppbokade helgen känner jag igen, vi har alltid fullt i agendan

  OSLOFRU SVAR:
  Jo det är sant, ska bli skönt med ljusare tider nu 🙂

 2. Helen

  Ja, det förvillar lite med sommar/ vintertid men visst blir det skönt med sommartid nu så man kan bara ute i ljuset på kvällarna:) det där med uppbokade helgen känner jag igen, vi har alltid fullt i agendan

  OSLOFRU SVAR:
  Jo det är sant, ska bli skönt med ljusare tider nu 🙂

 3. ISA

  Jag vaknade precis samma tid som vanligt, har inte alls känt av en timme mer eller mindre :p tycker sånt där är så förvirrande, tur telefonen ställer om sig själv. haha

 4. ISA

  Jag vaknade precis samma tid som vanligt, har inte alls känt av en timme mer eller mindre :p tycker sånt där är så förvirrande, tur telefonen ställer om sig själv. haha