Tapas – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Tapas

tapas

Ikväll var vi sugna på lite olika här hemma så därför bestämde vi oss för att ta lite plock av varje och göra en tapas 🙂

gratinerade_havskräftor_recept

Jag var mest sugen på kyckling och småplock så som oliver, inlagd vitlök och lite melon. Men min man är mer för skaldjur och skulle självklart lyxa till det med gratinerade havskräftor, sashimi och pilgrimsmusslor, så vi kompromissade och tog lite av varje.

pilgrimsmusslorKan vara det godaste och mysigaste som finns att samla det man tycker bäst om i matväg och sitta och plocka i timvis medan man pratar om romantiska händelser under våra liv tillsammans. Det är inte ofta vi har sånna här kvällar eftersom jag alltid brukar ha middagarna klara tills min man kommer hem från jobbet och Filip fortfarande är vaken. Så på helgerna försöker vi alltid äta middag efter att lilleman har lagt sig så att vi får lite egentid tillsammans. Det behövs verkligen ibland att bara få vara, prata om allt och mysa ordentligt <3

tapas

Visst är det romantiska kvällar som dessa man minns lite extra.

tapas

Nu är denna dagen sluta och en ny vecka börjar närma sig. Det blir som tur är en kort arbetsvecka för min man för sen tar vi ett litet påsklov och åker på en minisemester till Sverige. Det ska bli så himla mysigt och jag har redan börjat räkna ner timmarna tills vi ska åka.

Hoppas ni haft en fin helg allihopa <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.