Extra energi – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Extra energi

Idag är en sån där dag där jag känner att hela min kropp sprudlar av överskottsenergi! Det är så mycket kul som sker nu framöver och jag får glada nyheter varje dag. Så jag kunde helt enkelt inte sitta still och bestämde mig därför att gå ut en sväng med min lille prins.

När jag skulle sätta på honom overallen så låg han och såg sig själv i spegeln och flörtade lite mot sig själv. Han var så söt och det tyckte han nog själv också 🙂 Så jag var bara tvungen att försöka fånga detta fantastiska ögonblick på bild.

barn_overallEfter att vi satt på oss så gick vi ut i det milda vintervädret. Det är ganska så många plusgrader nu så vi får verkligen hålla tummarna att snön har försvunnit till onsdag då vi ska köra till Sverige med våra sommardäck..

Det var så skönt att komma ut och andas lite frisk luft, plus att det var härligt att röra lite på sig och göra av med lite energi.

barnmode

När jag gick så fick det mig att tänka på träning under graviditeten. Innan jag blev gravid med Filip så tränade jag väldigt mycket och gick på gym nästan 4 gånger i veckan, men så fort jag blev gravid så slutade jag. Jag mådde väldigt dåligt i början och därför var inte träning en prioritering för mig. Sen efter att Filip föddes så har jag inte tränat så mycket mer än att jag sprang lite då och då och lyfte vikter hemma. Men så slutade jag direkt när jag blev gravid nu igen.. Men så började jag fundera på det här med träning nu när jag var ute och gick.. Om man känner för att träna när man är gravid så måste man väl kunna göra det? Jag har ju energi och jag tycker att det är viktigt att hålla en sund och nyttig livsstil så om jag orkar några dagar i veckan så tänkte jag att jag skulle börja träna lite lätt igen. Men frågan är bara hur och vad man kan göra, så om det är någon av er gravida som har några träningstips så får ni gärna hojta till! 😉

Nu ligger Filip och sover så jag tänkte laga lite lunch och sen börja packa inför kommande dagarna. Jag längtar så till onsdag nu att jag nästan spricker!! Hoppas att ni alla har ett fint påsklov och vi får hålla tummarna nu att vädret blir fint nu när vi alla är lediga 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. marie

  Ikke så trygt å kjøre til Sverige med sommerdekk når det er minus grader om natten og dere har et barn i baksetet. Litt uansvarlig.

 2. marie

  Ikke så trygt å kjøre til Sverige med sommerdekk når det er minus grader om natten og dere har et barn i baksetet. Litt uansvarlig.

 3. Angelicasärld

  Jag tränade och tävlade på elitnivå under mina graviditeter…sista matchen spelade jag i v 27 (SM-final) under min första graviditet och det gick jätte bra! Jag mådde bra och bäbisen i magen också! Det är bara å köra! Kroppen säger ifrån annars!

  Lycka till!

  OSLOFRU SVAR: Oj så hurtigt! Vad bra, tror faktiskt inte att en bebis i magen kan ta skada av träning som är så bra för kroppen 🙂 Tack snälla!

 4. Angelicasärld

  Jag tränade och tävlade på elitnivå under mina graviditeter…sista matchen spelade jag i v 27 (SM-final) under min första graviditet och det gick jätte bra! Jag mådde bra och bäbisen i magen också! Det är bara å köra! Kroppen säger ifrån annars!

  Lycka till!

  OSLOFRU SVAR: Oj så hurtigt! Vad bra, tror faktiskt inte att en bebis i magen kan ta skada av träning som är så bra för kroppen 🙂 Tack snälla!

 5. maris

  Jag tränade hela graviditeten med Adrian 🙂 Det var så skönt att kunna röra lite på sig. Springa blir ju lite väl tungt efter ett tag men jag försökte köra lite spinning eller stå på crosstrainern.

  På slutet blev det mest styrka. Körde mest överkropp (armar) under graviditeten och vissa benövningar. Mitt mål var att behålla den formen jag var i och att inte bli bättre/starkare. Det fungerade för mig 🙂

  OSLOFRU SVAR: Jaha, så du tränade så intensivt ändå? Då ska det ju inte vara någon fara att lyfta lite vikter här hemma ibland och gå lite snabbare promenader? 😉 Kram på dig

 6. maris

  Jag tränade hela graviditeten med Adrian 🙂 Det var så skönt att kunna röra lite på sig. Springa blir ju lite väl tungt efter ett tag men jag försökte köra lite spinning eller stå på crosstrainern.

  På slutet blev det mest styrka. Körde mest överkropp (armar) under graviditeten och vissa benövningar. Mitt mål var att behålla den formen jag var i och att inte bli bättre/starkare. Det fungerade för mig 🙂

  OSLOFRU SVAR: Jaha, så du tränade så intensivt ändå? Då ska det ju inte vara någon fara att lyfta lite vikter här hemma ibland och gå lite snabbare promenader? 😉 Kram på dig