Barnmode och lekfullhet – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Barnmode och lekfullhet

manchester_byxor_barn

När det kommer till att klä sina barn så måste jag säga att jag tycker det är betydligt mycket roligare och lättare än att klä mig själv. Även fast jag inte tänker på att Filip alltid ska vara stilig och moderiktig så blir det liksom alltid fint på honom när han är klädd bekvämt.

barnmodeMen såklart är Filip alltid en stilig guldklimp i mina ögon! 😉leksakerFilips absoluta favoritleksak är bilar. Han har inte en favorit utan han har typ 5 olika som han älskar och kan sitta och leka med länge utan att tröttna. “Brrrrummm” var ett av hans första ord.leksaker_pojke_1årPå den senaste tiden så har Filip blivit väldigt lekfull och nyfiken. Det är så kul att se hur han leker, upptäcker och utforskar nya saker varje dag. En grej som han tycker är väldigt roligt är att gömma saker. Han brukar till exempel ta sina nappar och gå och lägga dom lite överallt, i lådor, skåp och som i bilen på bilden ovanför. Där kan ni se att han lagt i en napp och sen klappar händerna när han är klar för att han är stolt över vad han gjort. 🙂

FilipMin goa glada, lilla älskling. Herregud vad jag är tacksam som har möjligheten att få vara med dig 24/7 dina första två år. Det är en ära att få umgås med dig dag in och dag ut och jag tror det kommer bli tufft för lilla mig att lämna dig på dagis i Augusti. Men så sprallig och lekfull som du är så tror jag att dagis kommer att passa dig alldeles perfekt! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.