Smink, smink, smink – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Smink, smink, smink

smink_som_täcker_acne

Det är många av er som undrar vad jag använder för smink. Speciellt har jag fått frågor hur jag täcker mina röda prickar och ärr eftersom jag har acne. (ni kan läsa ett inlägg om det Här) Sen är det också en del som undrar vad för produkter jag använder och hur jag sminkar mig runt ögonen..

victorias_secret_smink

Så vad döljer sig egentligen i min sminkväska? 😉

sminkningJo, detta är sminket jag använder dagligen, både till vardags och när jag ska vara lite finare. Det är inte mycket, men det är inte mer än vad jag behöver.

mitt_sminkJag använder alltid en blöt foundation som grund, sen täcker jag mina röda prickar med concealer och pudrar därefter med BareMinerals foundation. Och när det kommer till ögonen så använder jag alltid vattenfast eftersom jag har så känsliga ögon som ofta rinner. Jag har provat massor med vattenfasta mascaror och eyeliners, men Isadoras är överlägset bäst!

tatuering_handledenDet är så här jag sminkar mig, lätt som en plätt! Jag är ingen skönhetsguru och absolut ingen makeupartist, men jag tycker det är kul med smink och jag älskar att piffa till mig lite extra då och då. Speciellt eftersom jag går hemma på dagarna och sällan faktiskt sminkar mig, så när jag väl gör det så tycker jag det är lite kul! 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. lamadre

  Himla fint och naturligt för att ha så mycket smink i väskan. Bra gjort, snygg finish. Du ser jättefin ut.

  OSLOFRU SVAR:
  Tack snälla du 🙂

 2. lamadre

  Himla fint och naturligt för att ha så mycket smink i väskan. Bra gjort, snygg finish. Du ser jättefin ut.

  OSLOFRU SVAR:
  Tack snälla du 🙂