Uppskattad middag – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Uppskattad middag

Idag var vi iväg och hämtade en av våra bilar som har varit inne på service och efter det tog vi vägen förbi ett sushiställe för att äta middag.

sushi_jessheim

Filip fick prova räkchips och älskade dom!

barnmat

Det bästa med just sushi är ju att det går så fort. Jag hatar att vänta på mat när jag är hungrig utan vill gärna få maten några minuter efter att jag beställt. Det finns nästan ingenting bättre än att äta ute, slippa laga mat är så underbart och att få ens favoriträtt serverad är väldigt uppskattat kan jag lova!

maki_sushi

Vi beställer alltid massa olika makisorter och så delar vi på allt. Dom med lax på var helt magiskt goda 🙂 Men favoriten kommer alltid vara maki med lax och avokado tror jag. Den tröttnar jag aldrig på och beställer varje gång.lax_avokado_maki

suschi_maki

Mums!sushi_oslo

Vi kom precis hem igen och nu ska vi sätta igång och packa. Imorgon åker vi och jag ska egentligen inte ha med så mycket till mig själv, men jag stressar alltid över att få med allting till Filip. Men glömmer vi något så är det ju, som tur är, bara att köpa nytt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mizca

  Sådana rullar med ex. alger runtomkring, kallas det också sushi trots att det inte är fisk i?
  När jag är på en thairestaurang här där jag bor brukar jag ta ett par sådana bitar och dem innehåller paprika och gurka bara. Enda jag är förtjust i när de gäller sushi!

  OSLOFRU SVAR: Hihi, vet inte vad det kallas, men tror nog att sushi är mer rå fisk 🙂

 2. Mizca

  Sådana rullar med ex. alger runtomkring, kallas det också sushi trots att det inte är fisk i?
  När jag är på en thairestaurang här där jag bor brukar jag ta ett par sådana bitar och dem innehåller paprika och gurka bara. Enda jag är förtjust i när de gäller sushi!

  OSLOFRU SVAR: Hihi, vet inte vad det kallas, men tror nog att sushi är mer rå fisk 🙂

 3. Ditte

  Oh, så gott det ser ut. Mina favoriter också, men jag vill inte ha så mycket ris i sushin. Vi brukar besöka Berns Asiatiska restaurang där sushin och all annan mat är magisk. Man kan få vänta liet, men all sushi görs efter att man beställt så fräschare går inte att få.
  Prova gärna den restaurangen när/om ni kommer till Stockholm. Och deras brunch på helgerna är också toppen.
  Trevlig resa i morgon och mysigt med besök hos dina föräldrar.

 4. Ditte

  Oh, så gott det ser ut. Mina favoriter också, men jag vill inte ha så mycket ris i sushin. Vi brukar besöka Berns Asiatiska restaurang där sushin och all annan mat är magisk. Man kan få vänta liet, men all sushi görs efter att man beställt så fräschare går inte att få.
  Prova gärna den restaurangen när/om ni kommer till Stockholm. Och deras brunch på helgerna är också toppen.
  Trevlig resa i morgon och mysigt med besök hos dina föräldrar.