Morgonmys – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Morgonmys

Godmorgon!

interiör_design

Då har jag precis packat det sista och gått ut med allt i bilen. Om några få timmar så åker vi till Sverige, men innan dess så ska jag mysa ordentligt med min son och leka så att han sitter lugnt och snällt i bilen sen. Dock är han inte helt kry idag.. Han sov väldigt dåligt i natt och var vaken flera gånger och hade svårt att somna om och i morses så var han väldigt snorig, så det är nog en dum förkylning på gång här.. Hoppas att det inte blir värre än så här bara, stackarn.. Finns ingenting värre än när ens barn inte har det bra!

inredning

Vi ska i alla fall få gjort en hel del idag, först ska vi stanna någonstans och luncha innan vi ska fixa pass i Strömstad. Sen ska vi köra vidare och stoppa i Göteborg för att göra ett ultraljud. Jag och M kunde inte hålla oss till den 13e april då vi ska på ultraljud på Ahus (där jag ska föda) så när min mamma sa att hon kunde fixa en tid åt oss så tvekade vi inte en sekund! Så om några timmar så får vi antagligen veta vilket kön det är på bebis och se att allt är bra, vilken lycka! 🙂

Jag har hunnit slänga ihop ett inlägg på gårdagens outfit, som jag publicera sen från bilen. Så även fast jag inte sitter hemma vid datorn så ska inte bloggen bli lidande, jag lovar! 😉 Kramkram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons