Morgon, bus och dagens planer – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Morgon, bus och dagens planer

Godmorgon! 

tekoppEfter en något bättre natt än väntat (Filip vaknade bara 3 gånger i natt och somnade om nästan med en gång efter han fått lite ersättning) så vaknade vi alla rätt så utvilade imorses av att solen lyste in genom fönstret. Jag gick upp och gjorde mig en kopp te och strax där efter vaknade resten av familjen och Filip kom ut sprudlande glad och frisk som en nötkärna! Det var en kort och intensiv förkylning vill jag lova, men nu verkar det faktiskt som han mår helt okej! 🙂

Dock när min man frågade “Filip är du frisk nu?” så nös han och kollade lite övertygande och argt upp på sin pappa “Ööööh, Ja pappa! 😉 “. Hihi.

morfarLille sötnosen. Men sen fortsatte han skratta och leka med sin morfar medan han skulle äta frukost. Det dröjde inte länge innan han slängde morfars glasögon i gröten! Den busen. Men vi är alla så glada att han sov bort den konstiga förkylningen och nu mår bra igen. Finns inget jobbigare än när ens barn är sjuka och det finns inget bättre än när dom mår bra!

påsk_alingsåsIdag har vi mycket på schemat. Först hoppas jag att vi får träffa min kusin och hennes lilla pojke som är hemma hos min mormor och morfar på besök. Efter det ska vi en tur på stan i Alingsås för att hämta ut massa paket. Dom flesta som postar till mig gör det till mina föräldrars adress i Sverige eftersom det är så dyra tuller till Norge. Så varje gång jag är här så känns det som julafton för mig! 😉  Sen efter det ska vi till Göteborg och köra ultraljud vilket ska bli oerhört skönt eftersom vi var så inställda på att göra det igår så har väntan varit olidlig under sista timmarna. Och sen efter ultraljudet så ska vi ju på biodejt. Vilken underbar dag! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.