Café i Alingsås – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Café i Alingsås

Alingsås är den staden som jag växte upp i och bodde ända tills jag var 18 år då jag flyttade till Oslo. Att mina föräldrar bor kvar här betyder väldigt mycket för mig och varje gång jag är här och hälsar på så kommer massa minnen, känslor och tankar tillbaka från min barndom. En sak som själva staden Alingsås är känt för är alla dessa mysiga fik, så självklart blev det ju en fika på Nygrens nu i det fina vårvädret efter en lång morgonpromenad.

nygrens_cafe_alingsåsDet var skönt att sätta sig ner lite och vila men bebisen vill däremot inte ligga stilla utan sprattlar glatt inne i magen. Det känns skönt att det är liv här inne och jag är så mycket lugnare nu när jag vet att bebisen har det bra.

Jag har alltid så svårt att komma på vad jag är sugen på när jag ska fika eftersom alla bakelser och bullar ser så goda ut, men idag fick det bli en klassisk chokladboll som smakade riktigt, riktigt gott.

nygrens_cafe_alingsasBehöver jag ens berätta att det är helt underbart att sitta här och gotta i sig i solen? Hihi, tror ni förstår det va? 😉

nygrens_cafe_alingsas
Nu ska vi traska vidare. Kramkram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.