Påsken – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Påsken

Godmorgon!

Idag får jag bjuda på en bild från några dagar tillbaka, tillsammans med rosor från idag. För tyvärr mår jag inte tårta eftersom min lilla son måste ha smittat mig med sin förkylning. Det gör absolut ingenting, men jag känner mig inte så strålande vacker idag tyvärr. Lite snorig, halsont och hängig, men ingenting jag inte klarar av. Ge mig en kopp te och lite alvedon så är jag på banan igen! 😉

vita_rosorIdag är det påskafton och egentligen vet jag inte riktigt varför vi firar påsk om jag ska vara ärlig och vad alla dessa kycklingar, ägg och harar har för betydelse för denna dagen. Det är en väldigt lustig högtid om man tänker efter. Johan Glans beskriver påsken på det absolut roligaste sättet, se den här filmen och få er ett gott skratt: 😀

[youtube]https://youtu.be/zurWFVMw8OU[/youtube]

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. fanny s

  Ja, kycklingarna och äggen och påskriset är väl mer en svensk tradition pga hönorna började lägga ägg i påsktider. Annars så firas ju påsken världen över pga Jesu uppståndelse.

 2. fanny s

  Ja, kycklingarna och äggen och påskriset är väl mer en svensk tradition pga hönorna började lägga ägg i påsktider. Annars så firas ju påsken världen över pga Jesu uppståndelse.

 3. maris

  Tror att påskris är en symbol för de palmblad man la ut framför Jesus vid hans intåg i Jerusalem. 🙂 Men jag är inte alls 100 på att det stämmer.

 4. maris

  Tror att påskris är en symbol för de palmblad man la ut framför Jesus vid hans intåg i Jerusalem. 🙂 Men jag är inte alls 100 på att det stämmer.