Cykeltur – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Cykeltur

Är det någonting, förutom alla stadens caféer, som alingsåsarna är kända för så är det väl att cykla. Jag minns så väl hur jag cyklade överallt när jag var mindre och idag var inget undantag. Vi skulle ut på en promenad, men eftersom jag fortfarande känner mig lite sliten och trött så tänkte jag att jag kunde rulla jämte på cykel.outfit

Skor – Vagabond, Mammabyxor – H&M, Tshirt – Joy, Kofta – H&M, Jacka – Filippa K, sjal – mammas, Väska – Mulberry, solglasögon – Gucci

cykelVilken superskön dag det är i dag, vi har verkligen haft tur med vädret här under våra dagar här! Nu är vi bara hemma hos mina föräldrar igen en snabbis, men ska snart köra iväg till Göteborg för att träffa våra vänner. Detta blir en alldeles perfekt, sista dag i Sverige, för imorgon åker vi tillbaka till Oslo igen, efter att vi besökt M´s familj imorgon på dagen. Det har varit supermysigt att vara här, men det känns samtidigt lite härligt att komma hem till vårt underbara hus igen.

Nä, nu måste vi göra oss i ordning så vi kan åka! Kramkram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.