Mysig dag på Hisingen – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Mysig dag på Hisingen

Idag har vi haft en alldeles supermysig dag på Hisingen hemma hos våra vänner Viktor, Lena och deras otroligt söta son Viggo.

leksaker_barnFilip och Viggo hade superkul ihop och Viggo var så snäll som delade med sig med sina leksaker och visade glatt upp alla sina coola bilar och annat smått och gott för lilleman. Vi lunchade, lekte inne, gick till lekparken och sen gick tillbaka för att fika lite till.

kakfat

Det var verkligen jättekul att träffas och prata om allt och det var extra mysigt att se hur kul Filip tyckte att det var att leka med Viggo. Han ville så gärna leka, pilla och klappa hela tiden och nu längtar jag mer än någonsin att få ge Filip ett litet syskon som han kan leka med. 🙂

Viggo_och_FilipSöta små pojkar. Jag hoppas att vi ses snart igen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.