Över en vecka nu – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Över en vecka nu

Godmorgon!

sjukt_barn

Nu är det över en vecka sen Filip blev sjuk och han har mått till och från hela tiden och varje gång vi trott att han blivit frisk så har han blivit ännu värre igen. Han har ingen feber, men han är snorig, hes och man kan se på hela honom att han inte har det helt bra. Han är inte ledsen, men han är inte särskilt glad heller.. Nätterna är helt jävliga och i natt var inget undantag heller. Efter flera timmar så somnade han till slut om och vaknade idag alldeles hängig..

sjukt_barnDet är inte kul alls att se honom så här och jag känner nästan inte igen honom. Så jag ska ringa läkaren nu och se om vi får komma dit. Antagligen är det väl bara en dum förkylning som inte går att göra annat åt än att vänta ut, men vi får se vad dom säger.

Först måste vi försöka få i oss någon frukost. Vi fick nämligen en liiiiten sovmorgon idag eftersom vi var uppe hela natten. Hoppas ni har en bättre start på denna torsdagen än oss. 🙂 Kramar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.