Ett mirakel har skett – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Ett mirakel har skett

Snacka om att mina önskningar gått i uppfyllelse och att ett mirakel har skett! Efter att Filip vaknade efter sin middagslur förut så verkar det faktiskt som att han kände sig mycket bättre och är mer eller mindre frisk!! Han hade inga problem att äta lunch och direkt efter så sprang han till sina leksaker för att leka. Han verkar inte så snorig och han ser mycket piggare ut. Vilken lycka, är han äntligen frisk och kry nu? 🙂

När vi var hos doktorn i morse så sa hon att det inte var någon bakterie, lungorna lät bra, halsen och öronen såg fina ut och antagligen har han bara en ihållig förkylning som kommer att gå över av sig självt. Och det är precis det den verkar göra nu också.

Det är 14 grader och sol här så vi har varit ute på eftermiddagen och lekt på altanen. Det är så mysigt att kunna vara ute och jag tror det är nyttigt för oss båda att andas lite frisk luft och umgås ute i det fina vädret.

solbrillor_barn

Dom här häftiga solbrillorna sitter på i ungefär 5 minuter innan han drar av dom. Vissa dagar älskar han att ha solglasögon på sig och vissa dagar vägrar han och det är inte precis lätt att tvinga den här lilla krabaten till något han inte vill, så han får helt enkelt välja själv om dom ska av eller på!ellas_kitchen_smoothieViktigt med fruktpaus för den här lille busen och det finns ingenting som slår Ellas kitchen smoothie. Efter lite energipåfyll så är vi ready to go again! 😉

rotting_utemobler

Så länge lilleman klär sig varmt så ska det ju inte vara någon fara för honom att vara lite utomhus, plus att man ser hur lycklig han blir av att vara ute och leka. Han tröttnar liksom aldrig och det är så mycket kul för honom att hitta på här och jag kan bara sitta i soffan och luta mig tillbaka och se på när min prins glädjs åt det ena efter det andra.

rotting_utemobler

M kommer hem lite senare idag. Han ville bli färdig på jobbet så att han inte behöver tänka på att jobba under helgen. Helst vill jag få hem honom, men jag förstår att det måste kännas skönare att kunna slappna av när man väl är ledig. Så nu sitter jag som vanligt och funderar över vad vi ska ha för middag när han kommer hem. Jag var ruskigt sugen på fläsk och raggmunkar, men tvivlar på om min man anser att det är typisk fredagsmat. Hihi, återstår att se! 😉

Förresten!! Ni har väl inte glömt?

2 dagar kvar att vara med och tävla om skönhetsprodukter från Clarins. Klicka på bilden eller HÄR för att vara med och delta! 😉

ansiktsprodukter_clarains   ansiktsprodukter_clarains   ansiktsprodukter_clarains

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.