Orange – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Orange

Godmorgon!

Idag är vi minst sagt trötta och uppe långt före tuppen! Filip bestämde sig för att vakna klockan 5 och det är alldeles för tidigt för att jag ska fungera normalt. Hela dagen blir liksom påverkad och allt det jag hade planerat att göra känns inte lika viktigt på något sätt. Så nu ser jag mest fram emot att Filip ska sova middag så att jag också kan ta en tupplur och få lite energi till att ta vara på dagen. 

Eftersom min hjärna går på lågvarv och jag ser i kors så kommer jag inte på något direkt vettigt att skriva så bjuder jag på gårdagens outfit. 🙂

mamma_outfitTopp – Lindex, Sjal – Lindex, Cardigan – Ralph Lauren, Byxor – Replay, Skor – New Yorker, Klocka – Gant

gravid_outfitSom ni vet så älskar jag att klä mig i färgstarka färger, speciellt när vädret är lite grått och trist, det piffar liksom upp tillvaron lite grann! 😉 Visste ni förresten att Lindex har börjat med Mammakläder? Ni kan se hela deras fina kollektion Här!

outfitMagen har börjat synas rätt så mycket och det är jag väldigt glad över. Nu känner jag mig inte mullig längre, utan nu kan jag stolt visa upp min runda mage och glädjas över att få vara gravid ännu en gång!

mammakläderNu ska jag äta frukost och försöka piggna till lite så att jag orkar hålla igång med lilleman! Go helg på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.