Hagemessen – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Hagemessen

Godmorgon på er!

Hoppas ni vaknar upp på lika strålande humör som vi? När jag vände mig om imorses så låg min man där och gissa om det var gosigt att få vakna tillsammans innan Filip. Sen hörde vi att han började prata där inne på sitt rum så då fick han komma över till oss och morgonmysa lite grann innan det var dags att gå upp.

Idag ska vi på Hagemessen i Lilleström. Om ni minns så var vi på Boligmessen för inte alls så länge sen och nu är det alltså en mässa för trädgårdar. Det ska bli jättekul att gå på den eftersom vi är i fullgång med vår egna hage (måste säga att norska orden ibland känns bättre för mig och mer passande. Hage är mycket finare än trädgård, tycker inte ni? 😉 ) Vi hoppas på att det står utställare med bra tillbud på gräs till exempel. Vi var inne på att så gräs först, men börjar nu fundera på om vi inte skulle köpa färdigt istället och rulla ut. Det är betydligt mycket dyrare, men då har vi gräs med en gång som Filip kan springa och leka på. Känns lite jobbigt att behöva vänta med att få gå på tomten på hela sommaren bara för att man måste så och vattna för att få det att växa.. Men vi ska höra på hagemessen vad dom säger och om det finns någon som har bra erbjudande på gräs.

hagemessen_lilleströmBilderna är lånade från messe.no

Mässan börjar kl 10, så innan det ska vi äta och göra oss i ordning och M och Filip är i fullgång med att dammsuga nedervåningen. Vi får nämligen besök idag av vår kompis, David, så då måste det ju se lite ok ut här hemma. 😉

Electrolux_dammsugareSom tur är så älskar Filip att dammsuga och leka med dammsugaren. Det kan nog vara en av dom roligaste sakerna han vet. Hehe. Vet inte varför det blivit så för i början gillade han det inte alls när jag dammsög när han var bebis. Men sen köpte vi en robotdammsugare och den kunde han inte låta bli och nu har han även vant sig och älskar vår stora dammsugare. 🙂

barn_hoodieNä nu får jag nog sätta på ett kol så jag blir klar i tid. Kram på er!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. I mitt huvud

  Vilken liten underbaring på sista bilderna!
  Hoppas ni får en bra dag på mässan!

  OSLOFRU SVAR:
  Hehe ja 🙂 Det var supermysigt på mässan 🙂 Hoppas du får en fin lördag kära du!

 2. I mitt huvud

  Vilken liten underbaring på sista bilderna!
  Hoppas ni får en bra dag på mässan!

  OSLOFRU SVAR:
  Hehe ja 🙂 Det var supermysigt på mässan 🙂 Hoppas du får en fin lördag kära du!

 3. Ida M

  Hej vännen! Ellie är livrädd för dammsugaren fortfarande hemma. Springer o gömmer sig hehe. MEN Jag är sååå sugen på en robotdammsugare

  OSLOFRU SVAR:
  Hej! 🙂 Jasså är hon? Ett tips – köp inte en robotdammsugare! Dom är svindyra och fungerar inte särskilt bra, så ni kommer ändå få dammsuga vanligt, kanske inte lika ofta, men ni kommer inte kunna utesluta en vanlig dammsugare helt.. Kram

 4. Ida M

  Hej vännen! Ellie är livrädd för dammsugaren fortfarande hemma. Springer o gömmer sig hehe. MEN Jag är sååå sugen på en robotdammsugare

  OSLOFRU SVAR:
  Hej! 🙂 Jasså är hon? Ett tips – köp inte en robotdammsugare! Dom är svindyra och fungerar inte särskilt bra, så ni kommer ändå få dammsuga vanligt, kanske inte lika ofta, men ni kommer inte kunna utesluta en vanlig dammsugare helt.. Kram