Artesia Spa – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Artesia Spa

Överraskningen som jag berättade om tidigare var att jag och min mamma skulle få gå på spa och dessutom få en Duo-massage på Artesia Spa, Grand Hotell.

Artesia_spa_oslo

Jag kan inte fatta att min man är så omtänksam och ville unna mig och min mamma detta. När vi kom fram så sa vi i receptionen att vi inte visste så mycket, utan att min man hade bokat någonting.. och då svarar hon glatt “Jaha, är det M som har bokat? Då är allting klart, välkomna!”

Hihi, vilken lyx!

grand_hotell_spa_oslo

M hade tydligen gömt en bikini till mig i passagerardörren på bilen så att mamma kunde ta med sig den åt mig utan att jag visste någonting. Den luringen! 😉

grand_hotell_spaSom tur var så passade bikinin, så vi bytte om och gick in till spa-avdelningen för att bada och mysa lite innan det var dags för våran massage.

artesia_spa_grand_hotellDet var verkligen hur skönt som helst och i vanliga fall så har jag varit lite skeptisk till massage när jag är gravid, eftersom jag har upplevt det ena konstigare än det andra på gravidmassager. Men denna gången var det helt fantastiskt! Hon visste precis hur hon skulle göra för att jag skulle få det så bekvämt som möjligt. Hon puffade upp med kuddar och sen masserade precis alldeles lagom hårt. Efter massagen var klar så låg både jag och mamma och var fullkomligt avslappnade och bara njöt. Jag tror vi båda behövde det där!

Efter att vi var klara på spat så gick mamma till hotellet och jag åkte hem till min älskade man. När jag kom hem så frågade jag honom varför han ville överraska mig så, varav han svarar “För jag älskar dig ju” <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Alltså din man alltså, helt fantastisk!! Han vet verkligen hur man ska behandla sin kvinna. Jag fyllde år nu i söndags och det enda jag fick av min sambo var ett grattis. Jag kom inte på något du önskat dig så jag köpte inget sa han. Så himla tråkigt, jag som älskar högtider och bemärkelsedagar, men tyvärr gör inte han det utan tycker att det är som vilken dag som helst. Så det är väldigt sällan jag blir uppvaktad eller överraskad överhuvudtaget.

  OSLOFRU SVAR:
  Jo han är något alldeles extra min man. Är oerhört tacksam, stolt och glad över att han är min. 🙂
  Men jag tycker nog att du borde berätta för din man hur du känner dig.. det kan inte vara kul att inte bli det minsta uppvaktad på sin födelsedag.. :/

 2. emma

  Vad härligt!! Jättemysig blogg du har..:) Fick nys om den för ca ett halvår sedan och det är så kul att följa er vardag!

Annons