1 dag kvar – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

1 dag kvar

Nu är det bara en endaste dag kvar som min man kommer jobba innan han går ut på pappa permission. Det kommer bli helt fantastiskt, inte bara för mig att få ha min man hemma varje dag ända till September, men för Filip. Han älskar sin pappa och tanken på att han kommer få leka och vara med honom varje dag är bara så obeskrivligt underbart!

pappa_permissionDet finaste förhållandet i världen kan nog vara detta.

pappa_permissionDet är full fart med massa lek och bus så fort dom här två pojkarna får vara tillsammans. Tänk sen hur det kommer se ut med ännu en liten pojke i mixen. Det kommer explodera med kärlek här hemma!

vardagsrumsmattaEn dag kvar.. Bara en dag kvar nu och sen är vi tillsammans hela sommaren ända till september. Jag kan inte beskriva med ord hur lycklig det gör mig!

gardiner_kid

Imorgon ska jag in till stan och göra lite ärenden och sen ska jag och Filip luncha med en tjej som jag faktiskt fått kontakt med via bloggen. Så det ska bli superkul! Sen efter det så ska jag och min man fira hans första dag på hans permission. Vet inte hur, men att bara få vara tillsammans är firande nog för oss! 😉

Hoppas ni får en mysig onsdagskväll allihopa! Kramar S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Michelle

  åwh vad mysiga bilder! <3

  fy vad roligt att han kommer att vara hemma varje dag och dem två kommer säkert ha super kul tillsammans! 😀

  OSLFRU SVAR:
  Tack 🙂 Ja det kommer vi verkligen!! hihi

 2. Michelle

  åwh vad mysiga bilder! <3

  fy vad roligt att han kommer att vara hemma varje dag och dem två kommer säkert ha super kul tillsammans! 😀

  OSLFRU SVAR:
  Tack 🙂 Ja det kommer vi verkligen!! hihi

 3. Linda

  Åh låter helt underbart att hela familjen kommer vara tillsammans varje dag fram till September, måste ju kännas jätte härligt att ha mannen hemma varje dag
  Ha en fin kväll
  Kram Linda

 4. Linda

  Åh låter helt underbart att hela familjen kommer vara tillsammans varje dag fram till September, måste ju kännas jätte härligt att ha mannen hemma varje dag
  Ha en fin kväll
  Kram Linda

 5. vivi

  Åh vad mysigt, grattis! Vi hade ju turen att vi var hemma båda två i ca 6 mån. helt galet fantastisk upplevelse, alla har ju inte sådan tur.
  Kommer du jobba mycket eller får ni tid tillsammans allihop ? Det enda jag ångrar lite var att min man inte fick vara ensam med vår son, det hade nog varit bra med en sådan period, men tänker inte klaga 😛
  Ps…var ett litet tag sedan jag var här, men din nya header är fantastiskt snygg!
  Mvh

  OSLFRU SVAR:
  Tack 🙂 hihi. Så härligt med hela 6 månader! Wow! Jag jobbar ju ingenting alls, förutom med bloggen, så vi har all tid tillsammans! Tror också det hade varit bra om dom fick lite egentid utan mig, så vi får se om jag lämnar dom i någon vecka, men tror inte min man vill det 🙂 Vi får se! 🙂

 6. vivi

  Åh vad mysigt, grattis! Vi hade ju turen att vi var hemma båda två i ca 6 mån. helt galet fantastisk upplevelse, alla har ju inte sådan tur.
  Kommer du jobba mycket eller får ni tid tillsammans allihop ? Det enda jag ångrar lite var att min man inte fick vara ensam med vår son, det hade nog varit bra med en sådan period, men tänker inte klaga 😛
  Ps…var ett litet tag sedan jag var här, men din nya header är fantastiskt snygg!
  Mvh

  OSLFRU SVAR:
  Tack 🙂 hihi. Så härligt med hela 6 månader! Wow! Jag jobbar ju ingenting alls, förutom med bloggen, så vi har all tid tillsammans! Tror också det hade varit bra om dom fick lite egentid utan mig, så vi får se om jag lämnar dom i någon vecka, men tror inte min man vill det 🙂 Vi får se! 🙂