Poster collage – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Poster collage

En stor inredningsdetalj som gör ett hem till ens eget är vad man hänger på sina väggar. Själv målar jag för det mesta som ni vet, men när jag kom över Desenio som säljer posters så blev jag inspirerad till att inreda vardagsrummet på övervåningen med ett poster-collage. collage_postersDet finns mängder med olika varianter och möjligheter man kan få till med snygga posters och nu kommer dessutom Desenio snart att öppna en webshop i Norge. Så om du vill så kan du gå in på deras hemsida och registrera din mailadress så får du besked så fort dom öppnat!

poster_desenio Själv gillar jag naturmotiv och kommer förmodligen klicka hem lite olika storlekar och bilda ett snyggt collage. Jag lovar att visa er hur det blir när jag satt upp det på väggen här hemma. Tror det kommer bli riktigt, riktigt fint! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.