Roligt med dubbelskåp – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Roligt med dubbelskåp

Godmorgon!

Så här länge har jag inte fått sova på väldigt, väldigt länge. Men igår kväll så fick Filip feber och hade det hela natten. Så därför var han vaken mellan ca 2-5.. Men nu vaknade han vid niotiden och verkar mår bra igen! Konstigt det där att han fick feber, men jag antar att det inte är någon idé att spekulera över vad det beror på eftersom han mår bra nu. 🙂

I alla fall så sitter jag här med en god frukost. Idag var jag inte alls sugen på kaffe så då fick jag ta te igen, en god fil&müsli med blåbär och en grapefrukt. Det kallar jag en bra start på dagen!

frukostDock får jag inte sitta och njuta denna i lugn och ro, för Filip har blivit en riktig buse och här om dagen så lärde han sig en ny sak som han vägrar att låta bli nu när han vet hur man gör..dubbelskåp_siemensHan har lärt sig att öppna kylskåpet och frysen!

kylskap_siemensTror ni att det finns någonting som är roligare än att öppna kylen just nu och plocka ur saker och sen springa och gömma dom överallt i vardagsrummet? Hehe. Det är ett evigt springande kan jag lova er!

barn_och_mjölkMin lilla going! Jag undrar om det finns någon barnsäkring på dessa dubbelskåpen från Siemens? Alla lådor har vi spärrat, så dom rör han inte längre, men nu börjar jag förstå att hela huset måste barnsäkras. Men så länge han inte kan skada sig på något i kylen så är det ju faktiskt ingen fara och efter någon timma så brukar han tröttna och göra någonting annat. 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ditte

  Jag tror inte du behöver “barnsäkra”. Filip provar nu vad som går för sig och vad som inte gör det. Det är övergående och kommer man bort med barnen så är det bar att de lärt sig vad som är ok och vad som inte är det. Det blir lite extra motion för föräldrarna att hänga på barnen, men det är ren friskvård.
  Och barn vill upptäcka nya saker och se hur det fungerar. Jag har aldrig “barnsäkrat” annat än eluttag för våra döttrar när de var små eller barnbarnen som nu är frm år och ett och ett halvt. (Inte barnbarnens föräldrarna heller…)
  Känner igen mig i hur det är…
  Filip ser väldigt busig ut, så söt…

  OSLFRU SVAR:
  Jo du har nog rätt! 🙂

 2. Ditte

  Jag tror inte du behöver “barnsäkra”. Filip provar nu vad som går för sig och vad som inte gör det. Det är övergående och kommer man bort med barnen så är det bar att de lärt sig vad som är ok och vad som inte är det. Det blir lite extra motion för föräldrarna att hänga på barnen, men det är ren friskvård.
  Och barn vill upptäcka nya saker och se hur det fungerar. Jag har aldrig “barnsäkrat” annat än eluttag för våra döttrar när de var små eller barnbarnen som nu är frm år och ett och ett halvt. (Inte barnbarnens föräldrarna heller…)
  Känner igen mig i hur det är…
  Filip ser väldigt busig ut, så söt…

  OSLFRU SVAR:
  Jo du har nog rätt! 🙂

 3. Pillan

  Vilken härlig frukost 🙂

  Vet precis det där med springandet, haha. Vi har inte heller lyckats hitta något “lås” till kyl och frys, men Holly ger sej också efter en stund så det får la vara så, tills dom låter bli det helt? 😀 Busungar. Roligt att utforska allt i huset….

  OSLOFRU SVAR:
  Hihi ja busungar är rätta ordet 😉

 4. Pillan

  Vilken härlig frukost 🙂

  Vet precis det där med springandet, haha. Vi har inte heller lyckats hitta något “lås” till kyl och frys, men Holly ger sej också efter en stund så det får la vara så, tills dom låter bli det helt? 😀 Busungar. Roligt att utforska allt i huset….

  OSLOFRU SVAR:
  Hihi ja busungar är rätta ordet 😉

Annons