Klara att dra – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Klara att dra

Då var jag och min älskling klara att dra in till stan!

mammalivetFilip väger nästan 12 kg nu så därför är han rätt så tung för mig att bära, men som tur är så har jag min mage till hjälp. Jag sätter han bara där på och håller emot lite med armarna så funkar det hur fint som helst att bära. I alla fall för en kort stund 🙂

gravidFilip älskar för övrigt att trycka på självutlösarknappen och har blivit en riktigt modell framför kameran. Men han är ju mer eller mindre uppväxt med att bli tagen bilder på så det är kanske inte så konstigt att han har lärt sig att gilla det!

Nä hörni, nu måste vi köra så att vi inte kommer för sent. Allt vi skulle hunnit göra innan lunch får vänta för här hemma har det varit lite kaos att få färdigt allt till vi skulle åka. Ibland räcker liksom tiden inte riktigt till. Visst känns det som fredag idag förresten? Måste vara för att alla är lediga imorgon! Härligt är det i alla fall! 😉

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Jag har en treåring, ibland känns det som det kan ta en fm att bara få på oss kläderna, sen att han har en för-kärlek till att byta kläder femton gånger om dagen är en annan historia 😉

  Önskar dig en fin helg
  Kram Sandra

 2. Sandra

  Jag har en treåring, ibland känns det som det kan ta en fm att bara få på oss kläderna, sen att han har en för-kärlek till att byta kläder femton gånger om dagen är en annan historia 😉

  Önskar dig en fin helg
  Kram Sandra

Annons