On the road – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

On the road

volvo_v70Då var vi på väg till Telemark för att spendera helgen med våra fina vänner Gustav, Erika och Nicole. Filip somnade så fort vi satte oss i bilen och just sova önskar jag att jag och min man också kunde få göra. Men min man måste köra bilen och jag vill hålla han sällskap såklart, så vi stannade på Statoil istället och köpte kaffe och bullar för att hålla oss vakna.

bullar_och_kaffeOch nu sitter vi här i bilen och leker lekar och pratar minnen för att få tiden att gå. Själv tycker jag att det är rätt så mysigt med roadtrips och så länge vi har varandra så är det helt okej att köra bil!

bil_lekar_tipsVi är lite slitna, så denna helgen passar oss alldeles perfekt för att vila upp och inte ha någonting alls som måste göras. Bara få umgås och slappna av på hytta, helt underbart!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.