Dubbel glädje – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Dubbel glädje

Godmorgon!

Jag och min man har fått en liten kärlek för Ralph Lauren Kids och efter att vi fick reda på att vi får en pojke till så känns det liksom rätt så smart att köpa kvalitetskläder till Filip så att lillebror sen kan ärva.

Ralph_Lauren_kidsÄlskade lille prins. Jag undrar så hur du kommer reagera när din lillebror kommer till världen. 🙂

FilipVi har alltid tyckt att det har varit kul att shoppa till Filip, men nu blir det liksom dubbelt värde för pengarna på något sett. Att köpa en tröja för en tusenlapp svider inte lika mycket när vi vet att den kommer att användas av en liten älskling till, då blir det ju liksom 500 istället – Smart va? 😉

Vill man inte lägga riktigt så mycket pengar men ändå få samma fina kvalitet på kläderna till sina barn? I så fall kan man kolla in Zunstars webshop! Ni får 25% med rabattkod ZUNSTAR772 . Men passa på för detta erbjudande går ut den 15e maj! 😉

zunstar

Dessa supersöta sommarkläder är från Zunstar och man känner verkligen att kvalitén är riktigt fin. Nu längtar vi efter varmare väder så att Filip kan börja använda dom små söta shortsen! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Karl-Philip

  Hahaha, snacka om blåst fejkbrunett.
  Skriv inte så ifall det inte är så då Susanna.

  Det är du själv som orsakar mycket av kommentarerna på grund av hur du artikulerar och formulerar dig.

  Ett hett tips är nog att plugga lite mer Svenska om du inte klarar av att folk tolkar det som du skriver, på det sätt som det framställs som i textform.

  Jag drar väldigt många liknelser med programmet

  Sedan så tar du nog åt dig mer än du bör.
  Likväl som din text kan misstolkas, så kan kommentarerna misstolkas, då nyanser och tonläge inte syns i text.
  Med vänlig hälsning, Karl-Philip.

 2. Karl-Philip

  Hahaha, snacka om blåst fejkbrunett.
  Skriv inte så ifall det inte är så då Susanna.

  Det är du själv som orsakar mycket av kommentarerna på grund av hur du artikulerar och formulerar dig.

  Ett hett tips är nog att plugga lite mer Svenska om du inte klarar av att folk tolkar det som du skriver, på det sätt som det framställs som i textform.

  Jag drar väldigt många liknelser med programmet

  Sedan så tar du nog åt dig mer än du bör.
  Likväl som din text kan misstolkas, så kan kommentarerna misstolkas, då nyanser och tonläge inte syns i text.
  Med vänlig hälsning, Karl-Philip.

 3. Lotta m nio

  Jag tycker det är härligt med valfrihet! Alla familjer får välja hur de själva vill ha det…i rätt stor utsträckning iaf. Å de flesta föräldrar antar jag väljer det som passar sin egen familj bäst med fokus på att barnen ska ha det bra!
  Jag har i många år varit hemma med barnen…så flera av dem har aldrig varit på förskola. Det passade oss bäst, just då! Men även i vår familj ändras tankar och levnadssätt. Så nu är några på förskola och jag själv ensam hemma eller på jobb dessa femton timmar i veckan.
  Personligen hade jag gärna haft dem hemma. Men de älskar sin förskola! De älskar kompisarna där och all underbar personal! Vi hade ALDRIG lämnat dem där om de inte mådde bra av det!
  Vår familj – Vårt val!
  Jag är säker på att ni; S och M, väljer utifrån Ert tänk och fungerar inte det, jag då ändrar ni alla gånger därefter! Jag tror er lille kille kommer trivas jättebra och även anpassa sig toppen med ett litet syskon. Med trygga och kärleksfulla föräldrar kommer han inte att känna sig åsidosatt då lillebror kommer!
  Lycka Till!

 4. Lotta m nio

  Jag tycker det är härligt med valfrihet! Alla familjer får välja hur de själva vill ha det…i rätt stor utsträckning iaf. Å de flesta föräldrar antar jag väljer det som passar sin egen familj bäst med fokus på att barnen ska ha det bra!
  Jag har i många år varit hemma med barnen…så flera av dem har aldrig varit på förskola. Det passade oss bäst, just då! Men även i vår familj ändras tankar och levnadssätt. Så nu är några på förskola och jag själv ensam hemma eller på jobb dessa femton timmar i veckan.
  Personligen hade jag gärna haft dem hemma. Men de älskar sin förskola! De älskar kompisarna där och all underbar personal! Vi hade ALDRIG lämnat dem där om de inte mådde bra av det!
  Vår familj – Vårt val!
  Jag är säker på att ni; S och M, väljer utifrån Ert tänk och fungerar inte det, jag då ändrar ni alla gånger därefter! Jag tror er lille kille kommer trivas jättebra och även anpassa sig toppen med ett litet syskon. Med trygga och kärleksfulla föräldrar kommer han inte att känna sig åsidosatt då lillebror kommer!
  Lycka Till!

  1. susannajungblom
   oslofru

   Nu blir jag lite irriterad. Du läser verkligen det du vill läsa Karl-Philip! Jag skrev “Att köpa en tröja för en tusenlapp svider inte lika mycket när vi vet att den kommer att användas av en liten älskling till, då blir det ju liksom 500 istället”

   Alltså – jag skrev inte att den Ralph Lauren tröjan som Filip har på sig kostar 1000kr, utan jag skrev i allmänhet att det är smart nu när man köper för 1000kr så blir det som 500kr eftersom lillebror kan ärva.

   Du kan bli hur äcklad du vill av det jag skriver, men snälla, sluta läs eller håll det för dig själv.

  1. susannajungblom
   oslofru

   Nu blir jag lite irriterad. Du läser verkligen det du vill läsa Karl-Philip! Jag skrev “Att köpa en tröja för en tusenlapp svider inte lika mycket när vi vet att den kommer att användas av en liten älskling till, då blir det ju liksom 500 istället”

   Alltså – jag skrev inte att den Ralph Lauren tröjan som Filip har på sig kostar 1000kr, utan jag skrev i allmänhet att det är smart nu när man köper för 1000kr så blir det som 500kr eftersom lillebror kan ärva.

   Du kan bli hur äcklad du vill av det jag skriver, men snälla, sluta läs eller håll det för dig själv.

 5. Anna

  Men herregud vad folk ska bry sig och tro att alltid dom vet “bäst” Susanna jag har läst din blogg istortsett fra starten och är överbevisad på att ni gör det som är rätt för Filip!
  Inte bry dig om alla dessa “jag vet bäst lyssna på mig”
  Alla är vi olika och tur är väl det 😉
  Sedan är jag helt enig med dig att kvalitetskläder är betydligt roligare att kunna köpa 🙂
  PS. Karl-Philip en Ralph Louren tröja kostar nog inte 1000kr till barn.

  Susanna mitt tips är att inte engagera dig i dessa onödiga kommentarena utan bara leva ditt liv som du gör! Du är bäst

  Kram

 6. Anna

  Men herregud vad folk ska bry sig och tro att alltid dom vet “bäst” Susanna jag har läst din blogg istortsett fra starten och är överbevisad på att ni gör det som är rätt för Filip!
  Inte bry dig om alla dessa “jag vet bäst lyssna på mig”
  Alla är vi olika och tur är väl det 😉
  Sedan är jag helt enig med dig att kvalitetskläder är betydligt roligare att kunna köpa 🙂
  PS. Karl-Philip en Ralph Louren tröja kostar nog inte 1000kr till barn.

  Susanna mitt tips är att inte engagera dig i dessa onödiga kommentarena utan bara leva ditt liv som du gör! Du är bäst

  Kram

 7. Karl-Philip

  1000 kr för en tröja till ett som du uttrycker det “spralligt barn”.
  Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.

  Min åsikt är att barnen snarare hade uppskattat annat mer än en Ralph Louren-tröja.

  Känslan är att ni som föräldrar får ut något bisart genom att klä barnen med onödigt dyra kläder. Känns som att det endast är för att “titta, vi är så rika så vi kan köpa Ralph Louren”.

  Usch säger jag, blir äcklad.

 8. Karl-Philip

  1000 kr för en tröja till ett som du uttrycker det “spralligt barn”.
  Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.

  Min åsikt är att barnen snarare hade uppskattat annat mer än en Ralph Louren-tröja.

  Känslan är att ni som föräldrar får ut något bisart genom att klä barnen med onödigt dyra kläder. Känns som att det endast är för att “titta, vi är så rika så vi kan köpa Ralph Louren”.

  Usch säger jag, blir äcklad.

 9. susannajungblom
  oslofru

  Jag förstår inte riktigt vart du vill komma Sofia? Klart jag vill ha lite egentid med den nya bebisen, samtidigt som jag tror att Filip kommer ha det roligare på förskola än att vara hemma hela dagarna.

 10. susannajungblom
  oslofru

  Jag förstår inte riktigt vart du vill komma Sofia? Klart jag vill ha lite egentid med den nya bebisen, samtidigt som jag tror att Filip kommer ha det roligare på förskola än att vara hemma hela dagarna.

 11. Sofia

  Nu såg jag att du tidigare skrivit ut anledning till förskolestart. Du vill ha egentid med bebisen har du skrivit såg jag nu. Ärlig i alla fall.

 12. Sofia

  Nu såg jag att du tidigare skrivit ut anledning till förskolestart. Du vill ha egentid med bebisen har du skrivit såg jag nu. Ärlig i alla fall.

 13. Sofia

  Väldigt konstig syn du har på hemmamammor måste jag säga! Att barn skulle vara understimulerade när de inte går i förskolan är skitsnack! Tyvärr en mycket populär fras bland osäkra föräldrar. Hemmamammor sitter ju inte bara hemma med sina barn. Att ens barn tycker om att leka med andra barn när föräldrarna är med och att bli lämnad på förskola utan någon förälder är det ganska stor skillnad på.

 14. Sofia

  Väldigt konstig syn du har på hemmamammor måste jag säga! Att barn skulle vara understimulerade när de inte går i förskolan är skitsnack! Tyvärr en mycket populär fras bland osäkra föräldrar. Hemmamammor sitter ju inte bara hemma med sina barn. Att ens barn tycker om att leka med andra barn när föräldrarna är med och att bli lämnad på förskola utan någon förälder är det ganska stor skillnad på.

 15. susannajungblom
  oslofru

  Ni får tycka och tänka precis som ni vill. Men Sofia, du har fel gällande anledningen till varför vi väljer att Filip ska få börja på dagis. Han är nästan 2 år när han ska börja och hade han fått plats så hade han gärna fått starta nu. Han är en sprallig och social pojke som älskar andra barn och vuxna, så därför vet vi att det skulle vara superkul för honom att börja dagis.
  Det handlar absolut inte om min och min mans bekvämlighet som du verkar tro. Utan vi gör det vi anser är bäst för vår son – ingenting annat!
  Jag är ju hemmafru och hade mer än gärna gått hemma med mina barn för alltid om det var så! Men det tror jag skulle vara väldigt understimulerande för Filip.
  Allt vi gör är för Filips bästa, tro ingenting annat!

 16. susannajungblom
  oslofru

  Ni får tycka och tänka precis som ni vill. Men Sofia, du har fel gällande anledningen till varför vi väljer att Filip ska få börja på dagis. Han är nästan 2 år när han ska börja och hade han fått plats så hade han gärna fått starta nu. Han är en sprallig och social pojke som älskar andra barn och vuxna, så därför vet vi att det skulle vara superkul för honom att börja dagis.
  Det handlar absolut inte om min och min mans bekvämlighet som du verkar tro. Utan vi gör det vi anser är bäst för vår son – ingenting annat!
  Jag är ju hemmafru och hade mer än gärna gått hemma med mina barn för alltid om det var så! Men det tror jag skulle vara väldigt understimulerande för Filip.
  Allt vi gör är för Filips bästa, tro ingenting annat!

 17. sofia

  Håller helt med Ida. Är absolut sämsta tiden att börja förskolan när det kommer en ny bebis till familjen. Både vad gällande att Filip kommer att känna sig bortvald samt vad gällande smittorisken. Han är så liten dessutom. Inte är det för Filips skull som ni skolar in honom. utan för att få ha det bekvämt hemma. Har alla mina tre barn hemma tillsammans, fungerar alldeles utmärkt. Och nej, ej outbildad utan välutbildad!

 18. sofia

  Håller helt med Ida. Är absolut sämsta tiden att börja förskolan när det kommer en ny bebis till familjen. Både vad gällande att Filip kommer att känna sig bortvald samt vad gällande smittorisken. Han är så liten dessutom. Inte är det för Filips skull som ni skolar in honom. utan för att få ha det bekvämt hemma. Har alla mina tre barn hemma tillsammans, fungerar alldeles utmärkt. Och nej, ej outbildad utan välutbildad!

 19. susannajungblom
  oslofru

  Vi vet inte vad som är rätt eller fel när det kommer till om Filip ska börja på förskola eller inte. Men just nu känns det som att han kommer trivas som fisken i vattnet med andra barn och vuxna. Han kommer börja 1 månad innan bebisen kommer, så vi hoppas att han hinner vänja sig och att han kommer tycka att det är kul där. Sen får vi helt enkelt se hur det fungerar. Det är ingenting som säger att han inte kan få komma hem och vara hemma hos oss om han hellre vill det. Men det är ingenting som vi funderar över nu, utan vi får helt enkelt ta det som det kommer. 🙂

 20. susannajungblom
  oslofru

  Vi vet inte vad som är rätt eller fel när det kommer till om Filip ska börja på förskola eller inte. Men just nu känns det som att han kommer trivas som fisken i vattnet med andra barn och vuxna. Han kommer börja 1 månad innan bebisen kommer, så vi hoppas att han hinner vänja sig och att han kommer tycka att det är kul där. Sen får vi helt enkelt se hur det fungerar. Det är ingenting som säger att han inte kan få komma hem och vara hemma hos oss om han hellre vill det. Men det är ingenting som vi funderar över nu, utan vi får helt enkelt ta det som det kommer. 🙂

 21. Monika Johansson

  Tror nog Filips föräldrar vet hans bästa. Lycka till i livet Ida. Välj dina kommentarer rätt. Du vet inte hur mottagaren reagerar och att inleda med att säga att du inte vill vara elak visar att tanken finns där hos dig att det faktiskt kan upplevas elakt.

 22. Monika Johansson

  Tror nog Filips föräldrar vet hans bästa. Lycka till i livet Ida. Välj dina kommentarer rätt. Du vet inte hur mottagaren reagerar och att inleda med att säga att du inte vill vara elak visar att tanken finns där hos dig att det faktiskt kan upplevas elakt.

 23. Ida

  Hela Finland som säger dagis Är tydligen Outbildad. Vad vet du om det Monika????
  Synd att man är Outbildad och gått flera år i skolan. Verkligen konstigt tycker man. I Finland får man inte fasttjänst som outbildad vikarie. Kanske du jobbar så!! Konstigt att man i Sverige tycker om arbetskraften från Finland för att de är så bra utbildade.
  Och nu sa ju jag bara att jag sett hur det varit i många familjer. Men min erfarenhet räknas inte eftersom jag är Outbildad och säger Dagis. Och jag ville inte vara elak mot Susanna. Ville bara Filips Bästa. Jag tycker att de är en väldigt fin familj.

 24. Ida

  Hela Finland som säger dagis Är tydligen Outbildad. Vad vet du om det Monika????
  Synd att man är Outbildad och gått flera år i skolan. Verkligen konstigt tycker man. I Finland får man inte fasttjänst som outbildad vikarie. Kanske du jobbar så!! Konstigt att man i Sverige tycker om arbetskraften från Finland för att de är så bra utbildade.
  Och nu sa ju jag bara att jag sett hur det varit i många familjer. Men min erfarenhet räknas inte eftersom jag är Outbildad och säger Dagis. Och jag ville inte vara elak mot Susanna. Ville bara Filips Bästa. Jag tycker att de är en väldigt fin familj.

 25. Monika Johansson

  Ta inte åt dig ett dugg av Idas kommentar! Jobbar som pedagog och jag reagerar starkt på vad hon skriver. Bara att hon säger dagis istället för förskola visar på stor okunskap och erfarenhet. Sen säger hon vidare att hon jobbat med barn. Hur? Outbildad vikarie? Din familj ska se att med er grundtrygghet kommer allt funka fint när lillebror kommer. Med trygghet, lyhördhet och sunt förnuft kommer man långt. Er familj har dessa egenskaper och att storebror har tid på förskolan är för honom utvecklande. Han, som alla andra, behöver se olika världar av vårt liv. Om det sen kommer situationer med era barn så vet jag att det är nyttigt att få visa känslor och jobba framåt för en större förståelse och ännu mer tryggyet. Lycka till! Skriver detta samtidigt som mitt tredje barn sover i famnen, blott 2 månader gammal. Barn är livet! Kram Monika

 26. Monika Johansson

  Ta inte åt dig ett dugg av Idas kommentar! Jobbar som pedagog och jag reagerar starkt på vad hon skriver. Bara att hon säger dagis istället för förskola visar på stor okunskap och erfarenhet. Sen säger hon vidare att hon jobbat med barn. Hur? Outbildad vikarie? Din familj ska se att med er grundtrygghet kommer allt funka fint när lillebror kommer. Med trygghet, lyhördhet och sunt förnuft kommer man långt. Er familj har dessa egenskaper och att storebror har tid på förskolan är för honom utvecklande. Han, som alla andra, behöver se olika världar av vårt liv. Om det sen kommer situationer med era barn så vet jag att det är nyttigt att få visa känslor och jobba framåt för en större förståelse och ännu mer tryggyet. Lycka till! Skriver detta samtidigt som mitt tredje barn sover i famnen, blott 2 månader gammal. Barn är livet! Kram Monika

 27. Ida

  Med tanke på att han kommer sättas i dagis 5 dagar i veckan då lillebror kommer, så tror jag inte han kommer reagera speciellt bra på en liten bebis. Jag tror mera på att han kommer känna sig extremt utanför och ledsen då han inte får vara med..
  Jag säger inte det för att vara elak. Men jag har själv jobbat med barn och sett hur de reagerat. Får ju hoppas det går bra för honom!

 28. Ida

  Med tanke på att han kommer sättas i dagis 5 dagar i veckan då lillebror kommer, så tror jag inte han kommer reagera speciellt bra på en liten bebis. Jag tror mera på att han kommer känna sig extremt utanför och ledsen då han inte får vara med..
  Jag säger inte det för att vara elak. Men jag har själv jobbat med barn och sett hur de reagerat. Får ju hoppas det går bra för honom!