Lunchtime – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Lunchtime

Allting gick väldigt bra hos jordmor, bortsett från att hon tyckte att jag hade varit där alldeles för sällan. Så från och med nu kommer jag gå var fjärde vecka fram till v 36 och då ska vi börja gå varje vecka. Alla mina värden såg bra ut, magen var rund och fin och lilla hjärtat på lillebror dunkade på i perfekt takt. Så vi var väldigt nöjda med besöket och ser redan fram emot att få komma tillbaka igen.

Någonting som jag och  min man gör väldigt ofta är att unna oss en god lunch ute på restaurang. Eftersom vi har barn som vi vill vara hemma och lägga redan vid sjutiden så är middag ute inte aktuellt för oss om vi inte har barnpass. Så sen den dagen vi fick barn så har restaurangbesöken bytts från middag till lunch, vilket är helt okej!

Så nu när vi var klara hos jordmor så gick vi ut för att äta. Jag vars om vanligt svinhungrig och väntade spänt på maten.

gravid_v_25När jag är hungrig så kan jag knappt tänka klart. Jag är som en tickande bomb från den sekund jag kommer på att jag kan tänka mig att äta tills den sekund som jag stoppar maten i munnen. Min mamma är exakt likadan och det har alltid varit livsfarligt att låta oss två gå hungriga allt för länge. Sen jag blev gravid har det inte precis blivit bättre, utan snarare tvärt om. Men nu äter jag mycket mer och nästan hela tiden, så jag hinner nästan inte bli hungrig! 😉

Förväntansfull

Filip blev också rätt så förväntansfull när han såg vad som kom mot oss.

cheeseburgareEn gigantisk hamburgare med en god sidsallad, pommes och dipp. Mums! Detta var verkligen en lunch som fall mig och pojkarna i smaken! 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.