Sommardessert och helgens planer – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Sommardessert och helgens planer

Idag har det varit riktigt härligt sommarväder hemma hos oss, så vi har legat i varsin solstol nästan hela dagen och njutit. Filip är väldigt snorig, men jag hoppas att det inte blir någon värre förkylning än så. Jag funderade först på om det kunde vara pollen för just nu så är det väldigt gult överallt, men vi får vänta lite och se. Förhoppningsvis så är det bara lite snor som försvinner av sig självt.

I helgen har vi fullt av planer, så därför var det skönt att bara vara vi i familjen idag. Imorgon tänkte vi åka och handla lite utomhusspel så som krocket, badminton, kubb och annat kul. Vi älskar ju att vara ute och när man får gäster så är det ju extra kul om man har lite lekar att göra! På lördag kommer min bror och hans sambo hit och stannar till söndag och sen kommer våra vänner, Gustav och Erika med deras dotter, Nicole på måndag. Så jag har skrivit upp en lång handlingslista på vad vi ska bjuda på under helgen som vi tänkte åka och inhandla imorgon också så vi är klara för alla måltider i helgen!jordgubbar

Den godaste efterrätten på en sommardag måste nog vara jordgubbar med glass. Det har vi precis mumsat i oss – Så enkelt, så gott!

jordgubbar_med_glassHoppas ni haft en underbar torsdag. Imorgon är det äntligen helg! 🙂 Kramar S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Åh så gott de såg ut med jordgubbar o glass, riktigt somrigt o fräscht!! brukar hyvla lite mörk choklad över för en extra god touch 😀 ha en fin kväll!

  2. Emma

    Åh så gott de såg ut med jordgubbar o glass, riktigt somrigt o fräscht!! brukar hyvla lite mörk choklad över för en extra god touch 😀 ha en fin kväll!