En mysig morgon – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

En mysig morgon

Vi har haft en riktigt mysig morgon här hemma och Filip har verkligen haft det kul med sin morbror och moster.

frukostHan försökte charma in sig med sina solbrillor och ville leka och visa upp sina leksaker.

morbrorEfter frukost och massa lek så ville Jakob ut och springa, så då passade jag, Johanna och Filip på att gå ut på en promenad. Jag kände att ögonen började svullna, svida och klia så fort jag kom ut och det blev bara värre ju längre vi gick och näsan började rinna och halsen klia. Dumma, dumma, dumma pollenallergi! Jag trodde inte jag skulle bli så påverkad i år eftersom jag inte känns någonting än. Men nu kan man se den gula pollen ligga i tjocka lager på hela gården och symptomen skriker i hela mig. Attans säger jag bara. Det är inte kul alls att ha pollenallergi.. Men sånt är livet. Så nu har jag bäddat ner mig i soffan med min lilla prins medan M kör Jakob och Johanna till stationen. Det har varit supermysigt att ha dom här och jag hoppas att dom kommer tillbaka snart igen! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.